سلام خانوما وقتتون بخیر، من دختر مجرد ۲۳ ساله هستم، چند روز پیش جراحی توده سینه انجام دادم، قبلش سونوگرافی و بیوپسی انجام دادم، به گفته پزشکم توده ای که من داشتم خوش خیمه اما اگر ماندگار باشه، احتمال اینکه بعد ها چیز جالبی نباشه وجود داشت، به همین علت با جراحی، توده رو خارج کردن واسم و بازم فرستادن آزمایشگاه پاتولوژی، میخواستم ببینم تجربه شما چطوریه از لامپکتومی؟ و اینکه آیا امکانش هست جواب بیوپسی قبل از جراحی با جواب پاتولوژی توده ای که خارج شده تفاوت داشته باشه؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ممنون جواب دادین عزیزم من تهرانم جواب بیوپسی ام امروز خودم خوندم نوشته چیز بد خیمی وجود نداره فقط تو ...
خواهش میکنم عزیزم خداروشکر که چیز خوبی هست، عزیزم راستی منم تهران بیوپسی انجام دادم و پیش دکتر مریم شفیعی کلینیک هرا هم اومدم، فقط شرایطش نبود که کرمانشاه جراحیشو انجام دادم، واسه منم خوش خیم بود اما وقتی به دکتر ها نشون دادم گفتن بهتره درش بیاری، انشالله که نیازی نباشه ولی اگرم یک درصد گفتن بر دار، اصلا نگران نباشید چونکه واقعا جراحی راحتیه، اینو منی میگم که خیلی از جراحی و اینا میترسیدم😅
سلام من ۲۰ سالگی عمل کردم الان ۲۴ سالمه هیچی نبود نتیجه اش فیبرو ادنوم ولی انقدر جوش زده بودم ک یکس ...
عزیزم انشالله که همیشه سلامت باشید، آره واقعا عملش خیلی ساده اس و واقعا درد خاصی نداره، جای برش هم معمولا میگن نمیمونه. به نظر من بهتره همیشه آدم چکاپ بره تا اگرم موردی بود سریع درمان بشه و استرس و اینا به آدم فشار نیاره
عزیزم اصلا خجالتی نداره، اینا خیلی واسشون عادیه، حتما دکتر برو، انشالله که اصلا چیزی نباشه ولی دکتر که بری خیالت راحت میشه، میتونی یه دکتر زنان یا داخلی بری که واست سونوگرافی بنویسه و دیگه ادامه اشو بهت میگن. من خودم اولین بار دکتر داخلی رفتم که معاینه شدم و واسم سونو نوشتن
دوستانی که عمل کردین ایشالاهمگیتون سلامتیتونوبدست بیارین وتنتون سلامت باشه دوستان میشه ازعلائماتون ب ...
سلامت باشید عزیزم با شما انشالله،برای من تغییر سایز سینه و تغییر شکل سینه وجود نداشت، اما درد زیاد قبل از پریودی داشتم،کلا هم جالبه که من برای سینه دکتر نرفتم اولین بار، برای پلی کیستیک تخمدانم رفتم که دکترم گفت خب بیا یه معاینه سینه هم ازت انجام بدم که اونجا مثل اینکه زیر دستش حسش کرد و گفت نگران نباش ولی برو سونوگرافی که بدونیم ادامه درمان رو چیکار کنیم