2777
2789
عنوان

پرو چک کردن گوشی همسر میخوام بگم

405 بازدید | 16 پست

من خودم متاهلم

یک بارم گوشیشو چک نکردم و گوشیمو چک نکرده

ولی یک نصیحتیو بهتون بکنم که خودمم از یک ادم عزیزی قبل از این که اصلا به عشقم برسم شنیدم،البته قبلش بگم که کلا این عادت مزخرفو بزارید کنار اما اگه نظرتون متفاوته میخوام بهتون بگم که:

اگر پای رفتن ندارید

اگر دل تموم کردن ندارید

اگر شرایط طلاق گرفتن و رفتن ندارید

خانواده ساپورتیو ندارید،مهریه ندارید،خانوادتون پشتتون نیستن و...

گوشی همسرتون چک نکنید!

همیشه اینو بسنجنید

اگه نمیتونید برید اصلا چکش نکنید

چون اگه چک کردیم چیزیو دیدین که نباید فقط عذاب میکشید.

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

یه گـ روه دردودل داریم تو ایــ تا

همه خانم هستیم

از بدو ورود وویس میگیریم

اگه خواستی درخواست دوستی بده

لـ.ینک بفرستم برات

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موافقم.

یه خاله دارم توانایی طلاق نداره همش حرفشو میزنه ولی به عمل میرسه نمیتونه.

شوهرش به همه پا میده اکانت فیک بزنی چه بدونم از خط ناشناس همه چی هزار بار چکش کرد و همش هم مچ شو گرفت فقط داغون شد طلاقم نگرفت از بس خره 

حرفتو قبول ندارم 

اگه توان رفتن ندارین سعی کنین احمق به نظر بیاین ؟

حداقل خوبی دونستن واقعیت اینه بدونین کجا و چقدر از خودتون مایه بذارین نشه تا اخر عمر از خودتون بگذرین واسه ی ادم بی لیاقت حداقلش اینه یاد میگیرین خودتونو اولویت قرار بدین ضمن اینکه در مورد بیماریهای مقاربتی هم هشیارتر میشین 

امیدوارم کسی چنین چیزی رو تجربه نکنه البتع

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

حرفتو قبول ندارم اگه توان رفتن ندارین سعی کنین احمق به نظر بیاین ؟حداقل خوبی دونستن واقعیت اینه بدون ...

منم نظرم مثل شماست

دونستن بهتر از ندونستنه

لطفا واسه شادی روح عزیزای آسمونیم ، صلوات بفرستید  💔

کلا چک کردن گوشی کار اشتباهیه

نمیگم سرتون بکنید توی برف ولی اشتباهه

منم با اینکه چیزی توی گوشیم ندارم اگر کسی دست به گوشیم بزنه یا بخواد چک کنه میزنم یجوری توی دهنش دندوناش بریزه توی حلقش حالا بخواد هرکسی باشه همسر باشه یا گربه توی کوچه 

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم