2777
2789
عنوان

یعنی شما هنوز فرق سال نو و کریسمس نمی دونین

| مشاهده متن کامل بحث + 2581 بازدید | 135 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا یه عده میخوان جشنش رو بگیرن وشاد باشن چه مشکلیه اونی که اعیاد ایرانی و باستانی رو جشن میگیره و ...

آره 

واقعا هرچیزی جای خود 

نهایت فقر فرهنگیه

کسی که باسنشو با آب میشوره نباید با درخت کریسمس جشن بگیره

یا اینوری یا اونوری

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بخدا اگه بدونی

دیگه مطمین شدم یه چیزیت هست 😂 

تو چیکار داری کی میدونه کی نمیدونه؟ 

چه دردی ازت دوا میکنه؟

باشه فقط تو میدونی خانم همه چیز دان 🤣 

به قول دوستمون ماه های میلادی رو به ترتیب بگوو اگه راس میگی🤣🤣🤣🤣

امشب سال جدیدشون هستکریسمس تولد حضرت مسیحچرا فکر کردی فقط خودت میدونی 🤣

آره بخداا

یاد بچهایی افتادم که دوران مدرسه  همه درسارو میفتادن

بعد یه کلمه ای که بلد بودن رو میکردن تو چشم ملت😂😂

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

تولد حضرت مسیح یه عید مذهبی مهم هست مثل عید فطر مسلمونا مثلناونو درخت کریسمس میذارن و تزیین میکنن و ...

هب مگه تغییر سالشون بر مبنای میلاد مسیح نیست؟

پس چرا ۶روز بعدش سال عوض میکنن

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

آره واقعا هرچیزی جای خود نهایت فقر فرهنگیهکسی که باسنشو با آب میشوره نباید با درخت کریسمس جشن بگیرهی ...

من جشن نمیگیرم دوست داشتم بگیریم شرایطش ندارم الان اما زندگی شخصی هرکسی ب خودش خودش مربوطه دخالت فقر فرهنگیه

به امید روزهای خوش 💝

آره واقعا هرچیزی جای خود نهایت فقر فرهنگیهکسی که باسنشو با آب میشوره نباید با درخت کریسمس جشن بگیرهی ...

چرا من نمیفهممت اینوری اونوری دیگه چه صیغه ایه چه ربطی به شستن باسن مبارک داره؟ واجب نکردن که همه اعیاد رو جشن بگیریم حالا اونایی که کریسمس هم جشن میخان بگیرن و شاد باشن سر دلت هستن؟ عجبا

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
دیگه مطمین شدم یه چیزیت هست 😂 تو چیکار داری کی میدونه کی نمیدونه؟ چه دردی ازت دوا میکنه؟باشه فقط تو ...

اسی در سال سرچ با دستان لرزان

ماه های میلادی😭😭😭😭

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

دیگه مطمین شدم یه چیزیت هست 😂 تو چیکار داری کی میدونه کی نمیدونه؟ چه دردی ازت دوا میکنه؟باشه فقط تو ...

من همه فامیل های درجه یک و دوم مهاجرت کردن 

جالبه که خواهرم و پسر خاله هامو داییام و پسرداییام هیچکدوممممممشون جشن نگرفتن یا اینکه ایران نیستن

میگن ما ایزانی هستیم به ما چه تولد مسیح

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵