2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دار بشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 271 پست

بنظر من آره، بچه میتونه یه نوری تو زندگیت بشه اگه براش مادر خوبی باشی

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۷ سالمه. پنج ساله ازدواج کردم. چطور؟

خواستم بدونم سنت چقدره ک میگی دیر داره میشه.

ببین هنوز ک اقدام نکردی بشین یک شب با شوهرت حرف بزن 

بگو بچه مسئولیت داره. بچه اینده داره. این سبک زندگی رو تغییر بده 

بچه بعدا تو رو الگوی خودش میکنه و...

باهاش حرف بزن و بفهمون ک پدر شدن مستلزم تغییره. و اگه اکی داد اقدام کن. یه جوری باشه ک انگار خودش خواسته بعدا دم ب دقیقه نگه من ک بچه نمیخواستم تو خودت خواستی.

اگه شوهرت بفهمه پشتوانت پول باباته و قصد طلاق با هرکارش نداری قطعا بعد بچه اوردنت خیلیییی بدتر میشه چون میدونه با یک بچه که دیگه عمرا طلاق نمیگیری برگردی خونه بابات....

کاملا درک میکنم احساست درست و واقعیه

سلام عزیزم خوبی؟ با شوهرم آشتی کردم تقریبا. بازم من جلو رفتم. کلی بغلم کرد، یه ذره گریه کرد. می‌گفت دلم باهات صاف نیس باید بحرفیم. گفتم باشه بعدا میحرفیم. آخه خودمم نگرانم همش که سرکار با خانوما صمیمیه یا نه. واسه همین حالم بده و نمیتونم باهاش درمیون بذارم چون میترسم سرم داد بزنه دوباره😔 فاصلمو باهاش حفظ میکنم، چون وقتی یه ذره باهاش صمیمی میشم، محل کارش یادم میوفته و حالم بد میشه.

سلام عزیزم خوبی؟ با شوهرم آشتی کردم تقریبا. بازم من جلو رفتم. کلی بغلم کرد، یه ذره گریه کرد. می‌گفت ...

سلام خوشگلم

فعلا بذار حرف بزنه ببین اون ته ذهنش چی داره اذیتش میکنه. شما هم بهش بگو حرف داری و منتظر یه فرصتی که با ارامش بتونی حرف بزنی. بهش بگو که ارامش زندگیتون برات مهمه و دوست داری هر دوتاتون بدون تنش حرف بزنین. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
با شوهر مشکل داری بچه بیاری ک نفرین بچه رو برای خودت بخری؟ والا ماها همه نتیجه مدر مادرایی هستیم ک م ...

دقیقا من همیشه میگم خدایا چرا مامانم رو وقتی که به من حامله بود نکشتی؟

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷

کجا هم اومدی پرسیدی😂 اینجا یکی درمیون با ننه باباشون مشکل دارن

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

عزیزم اگر سنت بالای ۳۳ هست من بهت توصیه میکنم تخمک فریز کنی تا وقتی شرایطتت بهتر شد بتونی بچه بیاری ولی خدایی با شوهر اینجوری بچه نیار

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دلم نمی‌خواد پدر بچم باشه ولی خب مجبورم چون شرایط طلاق ندارم. برای بچه هم کم کم داره دیر میشه از لحا ...

تو ک پدرت خرج شوهر گردن کلفتتو میده خرج بچتم میخوای بندازی گردنش!! دلیل مجبور بودنت و اینکه میگی شرایط طلاق ندارم چیه؟!چ مدل شوهر کردنه!

بحث با الاغ ممنوع⛔️☺️مامان قرتی پسراام🩵💙

بنظرمن بچه بیار چرا باید بخاطر یه مرد از خود راضی خودت رو از همچین نعمتی محروم بکنی مگه این همه آدم بچه آوردن شرایطشون ایده آل بوده ؟ من دور بر خودم همسایه هام حتی فامیل هام میبینم طرف تو خونه ۶۰ متری مستاجری با مرد بداخلاق ۲ ۳ تا بچه دارند !!!! از نظر من خیلی تلخه یه زن هرگز مادر نشه و من به شخصه نمیتونم همچین چیزی رو قبول کنم !!!  این نی نی سایتی هاهم یه جوری کلاس میذارن انگار که تو ایران زندگی نمیکنن یعنی الان هر مردی بچه داره نه معتاد نه فقیر نه دست بزن داره نه.‌‌..‌‌‌‌‌ ..... همه ایده آل هستن ؟ یعنی همه اینهایی بچه دارن و کامنت گذاشتن نیار همسرشون بهترین مرد؟ یه سراغ به تایپک هاشون بزنی متوجه میشی مخالفین کسی ریپ نزنه طرف مخاطبم فقط استارتر 👌 

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 
سلام خوشگلمفعلا بذار حرف بزنه ببین اون ته ذهنش چی داره اذیتش میکنه. شما هم بهش بگو حرف داری و منتظر ...

عزیزم گفت می‌خوام حرف بزنیم. گفت ازت ناراحتم. گفتم باشه حرف بزنیم. فقط من نمیخوام دوباره فضا متشنج بشه. گفتم استرس دارم که دوباره داد بزنی سرم. شروع کرد به داد زدن و گفت تو به ناراحتی من اهمیت نمیدی. گفتم من هنوز حرف رو شروع نکردم که، دارم میگم دستام می لرزه از استرس، میترسم داد بزنی.من نمیخوام فضا متشنج بشه. بعد شروع کرد بلندتر داد زدن، فقط بهم میگه قهبه قهبه قهبه ، توی خونه یه قهبه دارم. شدید هم عصبانیه بی دلیل.😔گفتم به این دلیل نمیتونم حرف بزنم باهات. سرش داد زدم گفتم برو اتاق ، حد خودتو بدون.حق نداری سرم داد بزنی.

سلام خوشگلمفعلا بذار حرف بزنه ببین اون ته ذهنش چی داره اذیتش میکنه. شما هم بهش بگو حرف داری و منتظر ...

بعد بهش میگم منم ناراحتی دارم. از استرس نمیتونم حرف بزنم . میگه تو چرا ناراحتی؟ تو حق نداری که ناراحت باشی.من ناراحتم و فلان . میگم تو خوشت میاد الان من احساسات تو رو نادیده بگیرم و بگم حق نداری ناراحت بشی؟ داد زد دوباره و گفت من کاری نکردم ناراحت بشی. گفتم خب کاری نکرده باشیم هم نباید که احساسات منو نادیده بگیری. پاشد صندلی رو کوبید رفت. اصلا نمیتونم باهاش دو کلمه آروم صحبت کنم😭بخدا هیچکس نمی‌فهمه توی چه وضعیتی گیر کردم. بهش میگم بدن هوشمنده، هشدار داده که استرستو بیار پایین. کورتیزول هورمون استرسه، تنبلی تخمدان گرفتم بخاطر کورتیزول بالا، موهام داره می‌ریزه ، پوستم پر جوش شده، اینا همش هشداره که استرستو بیار پایین.گفتم اونی که وسط جنگه ، اندازه من استرس نمی‌کشه. بعد به جای اینکه بفهمه حرفامو، با حالت کلافگی و عصبانیت گفت چرا ناراحتیموووو حل نمیکنیییی؟ گفتم می‌خوام حل کنم اما چون استرس دارم نمیتونم حرف بزنم. بعد داد میزد😭