2777
2789
عنوان

هفته چل بارداری

202 بازدید | 46 پست

سلام خانمای باتجربه من بارداری اولمه الان وارد هفته چهل شدم ولی درد زایمان ندارم دوروزه گاهی کمر درد میاد دیشب و امروز هم. شکمم  سفت میشد  درد.پریودی هم فقط یه بار گذری اومد. چکار کنم درد زایمانم شروع بشه.. سونو 34هفتم ک رفتم زده بود22دی 403بد پیش دکترم ک رفتم نشون دادم معاینه لگنی کردگف لگنت خوبه شکمم هم دست زد گف باید بچت تو این هفته یا هفته دیگ دنیا بیاد کامل شده نهااایت تا 19دی باید دنیا بیاد نیومدبرو بیمارستانی ک مخای زایمان کنی. 

از موقع دکترم  دوهفته مگذره من یه سونو دیگ هم دادم اونجا سونو زد38هفته و 4روز وزن بچمم 3600 الان تو چهل هفته ام.خودمم وزنم 63 الان حتما بچم 4ک رد کرده نمخام بیشتر از این بمونه وزنش بره بالا اذیتم چکار کنم بارداری اولمه.رابطه هم ب دلیل واژن درد شدید نمتونم داشته باشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید خیلی راه بری عزیزم

من از 4ماهگی استراحت مطلق شدم ب دلیل واژن درد  ن اینکه همش دراز کش باشم هچ کار نکنم نه. کارا شخصی خودم و روزانمو مکردم هر یه رب دراز مکشیدم باز پامیشدم کارامو مکردم پیاده روی برام ممنوع بود ولی چون کارامو خودم مکردم باعث شد ورم بارداری نداشته باشم ولی این هفته ها اخر دکتر اجازه پیاده روی داد.الان یه هفته اس پیاده روی مکنم ورزشا بارداری روهم انجام مدم جز کمر درد چیزی نیومد

اسی تاریخ آخرین پریودتو با سنت میشه بگی

با قاعدگیم دکترم حساب کرد تاریخ زایمانم شد19دی. سونو اخریمم زده 18دی. سنم 25.دکترم گف زودتراز 19باید بیاد چون کامله اگ نیومد تا19دیگ خودتو برسون بیمارستات ولی نمخام برم سیخ سیخم کنن مخام با درد زایمان برم 

من از 4ماهگی استراحت مطلق شدم ب دلیل واژن درد ن اینکه همش دراز کش باشم هچ کار نکنم نه. کارا شخصی خو ...

با دکترت مشورت کن نهایت آمپول فشار برات میزنن 

ولی من یادمه خاله ام دمنوش زعفران میخورد هفته های اخر ک با دکترت صحبت کن بعد بخور 

فقطم باید راه بری

خداجونم شکرت🦋

انشالا زایمان خیلی راحتی داری عزیزم

فداتون شم خدا از دهنتون بشنوه.. انشالله با دعای خیر شماها من هرچه زودتر زایمان کنم منم  از خدا مخام حاجت دل همتونو بده🥹

با دکترت مشورت کن نهایت آمپول فشار برات میزنن ولی من یادمه خاله ام دمنوش زعفران میخورد هفته های اخر ...

پیاده روی وورزشو یه هفته شروع کردم. گرمیجاتم مث چای نبات و خرما سمنوهم استفاده مکنم ولی زعفرونو جرعت نکردم