2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دار بشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2550 بازدید | 271 پست
احتمالش کمه

یه نفر هست خیلی عاشقمه. خودشم زن داره. بعضی وقت ها بهم پیام میده میگه عاشقتم و فلان.من زود پاک میکنم پیامشو جوابشو نمیدم. یه بار بهم پیام داده بود که توی محل کارمون دارن چند نفر رو استخدام میکنن، بیا اینجا باهم باشیم و وقتای نهار باهم بریم بیرون و فلان. بازم جوابشو ندادم و پاک کردم. بعضی وقتا که این حرکات شوهرمو میبینم، به سرم می‌زنه برم پیش اون مرد کار کنم و بعدش هر چه بادا باد. بعد میگم آخرش که چی؟ با این کار هم قرار نیست حالم خوب بشه. روی پیشونی من نوشته شده بدبخت

یه نفر هست خیلی عاشقمه. خودشم زن داره. بعضی وقت ها بهم پیام میده میگه عاشقتم و فلان.من زود پاک میکنم ...

اینطوری فکر نکن. جواب اون مرد هم یه تودهنیه. یه چیزی بهش بگو که دیگه جرات نکنه میام بده نه اینکه سکوتت رو بذاره پای ناز کردنت

تو بدبخت نیستی فقط شرایطت بهم ریخته س

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینطوری فکر نکن. جواب اون مرد هم یه تودهنیه. یه چیزی بهش بگو که دیگه جرات نکنه میام بده نه اینکه سکو ...

آخه شوهرم اونقدر بهم دروغ گفته و به زنها چراغ سبز نشون داده، منم از حرصم خوشم میاد یکی هم دنبال من بیوفته. اینجوری انگار حسابم با شوهرم برابر میشه. به اون آقا هم گفتم نمیخوام و فلان. ولی ولکن نیست. فامیلمه. میگه از بچگی عاشقت بودم، از این چرت و پرت ها . من اصلا ازش خوشم نمیاد اصلا جذبش نمیشم. فقط حرصم یکم فروکش می‌کنه وقتی میوفته دنبالم همین. با خودم میگم شوهرم می‌ره دنبال همه، یه نفر هم هست که دنبال من میوفته.

آخه شوهرم اونقدر بهم دروغ گفته و به زنها چراغ سبز نشون داده، منم از حرصم خوشم میاد یکی هم دنبال من ب ...

نکن

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نکن

هیچ کاری نمیکنم حتی جوابشم نمیدم. هراز گاهی پیام میده و منم پاک میکنم همین. بخدا دلم میخواد شوهرم بیوفته دنبالم نازمو بکشه بهم محبت کنه، بگه فقط تو رو میبینم و از این حرفها.اما توی عمرش تا حالا این حسو بهم نداشته و از این حرف ها نزده. منم آدمی نیستم که بتونم خیانت کنم. تا مرزش رفتم ولی انجام ندادم.یه حسرت بزرگه توی دلم..

من نباید بیوفتم دنبال فیش حقوقی شوهرم. اون باید پولو دربیاره برا من خرج کنه خودش. اون باید توجه منو به خودش جلب کنه ، نه توجه دو تا زنیکه ی اشغال رو که فقط بلدن هر هر کرکر بخندن جلوی مردها. حسرت شوهر من نباید مشروب خوردن با دوستاش باشع، حسرتش باید این باشه که این هفته مثلا باهاش رابطه نداشتم. واقعا نمی‌فهمه این  چیزارو ؟ واقعا روحم خستس.مغزم خستش. دلم میخواد زن باشم زنانگی کنم. دلم میخواد خودم باشم. 

هیچ کاری نمیکنم حتی جوابشم نمیدم. هراز گاهی پیام میده و منم پاک میکنم همین. بخدا دلم میخواد شوهرم بی ...

کاملا درک میکنم احساست درست و واقعیه

باورت میشه مثل روانی ها شدم. توی فیلم های سینمایی هنرپیشه های مرد رو میبینم که چقدر مردونه رفتار میکنن، دلم میخواد کنارش باشم 😐 بعد تازگی ها بیرون هم هرکیو میبینم ، ناخودآگاه مخفیانه نگاشون میکنم. منی که میگم خندیدن با مردها برام سخته و همیشه سر به زیرم، الان همچین حس هوایی اومده سراغم. نمی‌دونم چمه. من اینجوری نبودم اصلا.

بخدا از پیرمرد گرفته تا جوان . روانی شدم رسمن. مخم قاطی کرده. قبلا من بیرون که میرفتم ، انگار داشتم میرفتم جنگ . یکی چپ نگام میکرد، عصبانی میشدم. الان چرا خوشم میاد ؟

همه چیز خرج نیست بچه پدر میخاد ارتباط صمیمی بین پدر و مادر و میخاد باید زناشویی رو از پدر مادر یاد بگیره چون دوروز دیگه میگه وضع زندگیت این بود بچه براچی اوردی بچه مسئولیت داری آینده میخاد فعلا بچه نمیخام لطفا یه طفل معصوم رو بدون برنامه وارد دنیا نکن به نظرم فقط زن و شوهرهایی که خوشبخت هستن حق بچه به دنیا آوردن دارن

به نظرتون شوهر همه ایده آله؟ پدر همه ایده آله؟ یا ما خیلی حساسیم؟ نمی‌دونم. چون منم فکرمی‌کنم در حق ...

هیچکس همه چیش ایده آل نیست و نخواهد بود جامعه هم خیلی داغونه ولی یه بچه رو ادم داشته باشه دیگه فقط مشکل دعوا جدی نداشته باشین با همسرتون