2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دار بشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2523 بازدید | 271 پست
ول کن دختر، حالا حرف بزنه چی میشه؟ اونا شوهرتو از راه به در میکنن یا این به اونا تجاوز میکنه؟ ۴تا هم ...

عزیزم کاش منم می‌تونستم مثل تو باشم ولی نمیتونم دست خودم نیست🥲نگرانم همش. و ناراحت میشم شوهرم با یکی دیگه بگه بخنده(حتی اگه مطمئن باشم چیزی بینشون نیست). آخه شوهرم کی با من اینهمه گفته خندیده که الان بخواد با یکی دیگه بخنده؟ به من محل نده بعد بره با یکی دیگه بخنده؟ بخدا درد داره واسم. بعد من خودم تا حالا به روی مرد غریبه نخندیدم، به جز کار، درمورد هیچ چیز دیگه ای یه کلمه حرف نزدم با مردها. انتظار دارم اونم اینجوری باشه. به من میگه اینجوری هستم ولی باور ندارم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کاش منم می‌تونستم مثل تو باشم ولی نمیتونم دست خودم نیست🥲نگرانم همش. و ناراحت میشم شوهرم با یک ...

من خودم یه وقتایی خیلی آدم خشکی هستم ولی خب یه همکار آقا دارم ۱۳ سال ازم بزرگتره و واقعا به اندازه برادر نداشتم دوسش دارم. در کنار اون از همه چی حرف میزنم و همسرمم البته خبرداره از تمام جزئیات. به نظرم طبیعیه آدم بعد از چندین سال با کسایی که نصف روز رو باهاشون سر میکنه کمی راحت تر باشه. سخت نگیری بگو بخندا برای شما هم هست. آدم امن زندگی باشید برای هم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من خودم یه وقتایی خیلی آدم خشکی هستم ولی خب یه همکار آقا دارم ۱۳ سال ازم بزرگتره و واقعا به اندازه ب ...

والا من مثلا جوری ام که حتی زمان مجردی هم با کسی بگو بخند نداشتم. فقط با پسرعموهام خیلی صمیمی بودیم مثل خواهر برادر. مثلا دانشگاه و بیرون اینجوری نبودم.الانم که سرکار میرم، با مردها نمیتونم راحت باشم. حالا نمیدونم این مشکله برام یا چی. هروقتم خواستم از همسرم انتقام بگیرم و مثلا با فلان فروشنده بخندم، نتونستم اصلا. اما اون راحت می‌خنده با بقیه. به من که میرسه، سرد و بی روح میشه. منم میگم خب حالش کنار من خوب نیس، کنار فلان فروشنده خانم (که اصلا نمی‌شناستش) حالش بهتره.ناراحت میشم. سرکار هم تازه رفته چند ماهه. نمی‌دونم که. این موضوع خیلی اذیتم می‌کنه همیشه.همه بهم میگن حساس. اما من خودم می‌دونم مرد اگه عاشق باشه، می‌فهمه که من عذاب میکشم،کاری می‌کنه که من خوشحال بشم،نه اینکه بهم بگه روانی و شکاک. 😔

والا من مثلا جوری ام که حتی زمان مجردی هم با کسی بگو بخند نداشتم. فقط با پسرعموهام خیلی صمیمی بودیم ...

زیاد این حرفت رو قبول ندارم

منم میگم حساس، و دلیل نمیشه چون ما حساسیت بی دلیل داشته باشیم توقع داشته باشیم‌همسرمون باب میل ما رفتار کنه‌.

سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت گیر

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
زیاد این حرفت رو قبول ندارممنم میگم حساس، و دلیل نمیشه چون ما حساسیت بی دلیل داشته باشیم توقع داشته ...

واقعا جهان سخت میگیره برام😔🥲من نباید اینجوری باشم خودمم می‌دونم اما دست خودم نیست اینجوری بزرگم کردن. پدرمادرم خودشون با همه میگن میخندنا، اما برای من انگار حصار کشیدن که با هیچکس نخندم. فقط بحث کاری مجازه برام. الان خودشون بهم میگن با فلان مهندس یکم صمیمی تر حرف بزن، من نمیتونم. با مردها ناخودآگاه مثل ربات حرف میزنم. وقتی یه مرد به روم می‌خنده ، گارد میگیرم سریع‌. قبلا این چیزا خوب و مثبت بودن ، الان بد شده. 

واقعا جهان سخت میگیره برام😔🥲من نباید اینجوری باشم خودمم می‌دونم اما دست خودم نیست اینجوری بزرگم کر ...

میدونم کاملا درکت میکنم. منم با همین شرایط بزرگ‌شدم و ولی خب از یه جایی به بعد دیدم نمیشه زندگی کرد حتی با همین اخلاق خشک خواستگار هم پروندم اون زمان🤣

میدونم کاملا درکت میکنم. منم با همین شرایط بزرگ‌شدم و ولی خب از یه جایی به بعد دیدم نمیشه زندگی کرد ...

وااای منم بخدا. استادم عاشقم شده بود بیچاره. اومد اینستامو پیدا کرد پیام داد. جوری سگ شدم که فرار کرد😭می‌گفت می‌خوام از ایران زن بگیرم بریم خارج. وای یادم من از😂😭 الان که به دردم نمیخوره با مردها راحت تر حرف بزنم، یه انگیزه بهم بده که باهاشون اینقدر سرد برخورد نکنم😂

میدونم کاملا درکت میکنم. منم با همین شرایط بزرگ‌شدم و ولی خب از یه جایی به بعد دیدم نمیشه زندگی کرد ...

تو چیکار کردی که دیگه اونجوری نیستی ؟ بعد مثلا اذیت نشدی واسه این تغییر؟

تو چیکار کردی که دیگه اونجوری نیستی ؟ بعد مثلا اذیت نشدی واسه این تغییر؟

تو محیط قرار گرفتم دیگه رفتم سرکار ۹ تیمی کار میکردیم، ۹ ماه اول هیچ خانمی تو تیم ما نبود! آقایون عوض میشدنا ولی یه خانم جایگزین نمیشد. دیگه کم کم از اون پوسته خشکم دراومدم متعادل شدم.