2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دار بشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 271 پست
خیلی باحالی

اره خب خنده داره 

ولی تنبل تخمدان دارم و تا بخوام باردار شم حدودیکسالی معطلی داره و موقع عروسی با یه بچه نوزاد هر دوتامون اذیت میشیم

دوست دارم بارداری و بچه داریم تو آرامش باشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول مشکلمو کامل بخون بعد هی اینجوری نظر بده. من پنج سال صبر کردم که شرایط بهتر بشه. بهتر نشد که هیچ، ...

من دقیقا ۲۶ سالم بود دکتر برام چکاپ داد 

انجام دادم و گفت زودتر بچه دار شو وگرنه سخت میشه برات 

منم با اینکه همسرم اوکی بود کلا بچه دوست نداشتم 

گفتم خب بهتر من که بچه نمی‌خوام اصلا 

گذشت و شد ۲۸ سالم و یه بار رابطه بدون جلوگیری داشتم و با همون یه بار باردار شدم🤦😅

با توپ پر رفتم پیش دکتر که خیر سرش از بهترین ها تو تهران هست و گفتم مگه شما نگفتی من برام سخت میشه باردار شدن؟؟؟

گفت آره گفتم چطور؟؟؟

گفتم بیا این جواب ازمایشم و باردارم اونم با ۱ بار جلوگیری نکردم🤦😅

دکتر اینقدر خندید و گفت خب کار خدا بوده دیگه کاری نمیشه کرد😁

اینو گفتم که بدونی تا خدا نخواد اتفاقی نمیوفته عزیزم 

از کجا میدونی تا یک سال دیگه باردار میشی؟ علم غیب داری؟

سر دخترم همین بود و دکترمم تاکید کرد که برای دومی باید دارو مصرف کنم و ممکنه طول بکشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
من دقیقا ۲۶ سالم بود دکتر برام چکاپ داد انجام دادم و گفت زودتر بچه دار شو وگرنه سخت میشه برات منم با ...

اره عزیزم باور دارم به این حرفت. همه چیز دست خداست🩷

عشق مادر که ۱۰۰ درصد تامین میشه. عشق پدر رو مطمئن نیستم اما امیدوارم. چون شوهرم بچه دوس داره.

عشق اینکه مدام به بچه ت بگی فدات بشم قربونت برم نیست. عشق چیزیه که بچه بین پدر و مادر میبینه. شما که طبق گفته خودتون دعوا و اختلاف زیاد دارید، بچه تون عشق ۱۰۰ درصد که هیچ، عشق ۲۰ درصدی هم نمیتونه دریافت کنه. چون بچه داری به خودی خود کار سختیه و گاهی اعصاب خوردکن، حالا تنش و دعوا و اختلاف با همسر هم باشه دیگه هیچی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من وقتی شوهر دارم، بابام کاریم نداره. اگه طلاق بگیرم برگردم خونه بابام، شروع می‌کنه به محدود کردن و ...

درک میکنم عزیزم 

خود منم به خاطر محدودیت های خونه پدرم سریع ازدواج کردم 

ولی اگه همسرم نرمال نبود شک ندارم برمیگشتم و این سری اینقدر پخته تر شده بودم که اول اینکه اجازه نمی‌دادم کسی بیش از حد محدودم کنه و دوم چشمام رو کامل باز میکردم

بذار یه چیزی بهت بگم دیدی میگن نفرین پدر و مادر می گیره و از اون طرف نفرین بچه هم می گیره بچه هایی که ناخواسته وارد دنیای آدمایی شدن که نمی دونن با خودشون چند چندن...هنوز تو دعوا دست و پنجه نرم می کنن و بچه دار میشن...مگه تنها تو توی این شرایطی؟؟

دوست من ۱۰ ساله قید بچه رو زده چون نمی دونه با شوهرش و خودش کجای داستان زندگیه...طلاقم نمی گیره...لااقل در حق خودش فقط ظلم می کنه.

تو نمی تونی بگی چون بچه دوست دارم بیارمش تو این جو پر تنش تو اونو دوست نداری تو فقط خودتو می بینی.

یه نگاه به تاپیکات بنداز کدوم بچه ای دوست داره دائم بین دعوا بزرگ بشه.

خود من یکی از اون بچه ها بودم نمی دونستم یقه ی کی رو برم بگیرم با بی فکریاش مادرمو پدرمو بی فکریاشون رو بی تجربگیاشون رو!!!!

روحی که یه دفعه ۱۰ سال جلوتر از سن واقعیش رفته بود جلو چون وارد دنیایی شده بود ناخواسته که نباید می شد...اگه نفرینی باشه نفرین بچه هایی که با خودخواهی اومدن تو این دنیا می گیره...اینو یادت باشه.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

اولا رابطه ای که خراب باشه با اومدن بچه بدتر میشه، دوما کی گفته‌۲۶ سالگی از لحاظ پزشکی دیر میشه واسه بچه دار شدن !!

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
عشق اینکه مدام به بچه ت بگی فدات بشم قربونت برم نیست. عشق چیزیه که بچه بین پدر و مادر میبینه. شما که ...

دقیقا همینه 

یکی از دوستام تازه جدا شده از همسرش 

وضع مالیشون عالیییی 

بچش تو ۷ سالگی کل دنیا رو دیده بود 

بعد می‌گفت بچم اینقدر اختلاف بین ما دیده بود که مریضی رومی گرفته بود و برای اینکه بیشتر صدمه نبینه تصمیم گرفتیم جدا بشیم

عشق اینکه مدام به بچه ت بگی فدات بشم قربونت برم نیست. عشق چیزیه که بچه بین پدر و مادر میبینه. شما که ...

آخه یه بار من پریودم عقب افتاد. علائم حاملگی هم داشتم. فکرمیکردیم که ممکنه حامله باشم. توی اون مدت که من برم آزمایش بدم و مطمئن بشم ، رفتار همسرم باهام خیلی فرق کرده بود. مراعاتم میکرد. مهربون شده بود. دیگه داد نمی‌زد سرم. منم دلم به اون حرکاتش خوشه. فکرمی‌کنم خیلی بچه دوسته و بچه باعث میشه با منم بهتر بشه رفتارش. حالا نمیدونم از هیجان اولیه بود یا همیشه قراره اونجوری بمونه.