2777
2789
عنوان

دندون مصنوعی

75 بازدید | 21 پست

خانم ها کسی دیدین ک تو سن کم دندون مصنوعی بزاره هر چقد ب دندونام میرسم دکتر میگه بیفایدس یا ایمپلنت کن یا مصنوعی از ایمپلنت وحشت دارم مصنوعی هم خجالت میکشم احساس میکنم همه منو مسخره میکنن افسرده شدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خیلی دیدم تو ده ی سی تا چهل سالگی زندگیشون از ده ی پنجاه به بالا که نصف ایران دندون مصنوعی دار ...

بخدا هم از پول هم از اعصاب دیگه واقعا صغیف شدم جلو هام مشکلی نداره عقب ها کلا هر چی میرم دکتر هم درست نمیشه 

اگه  دندون سالم داری اونا رو  نگهدار بقیه رو مصنوعی کن..

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

۳۰😔😔😔بخدا خسته شدم هر روز دندانپزشکم خودشم سینوس هام مشکل داره ایمپلنت هم یکم خطر داره نمیدونم چی ...

من چن ساله که گذاشتم 

راحت شدم به خدا هر روز دندون درد داشتم یا لثه هام عفونت میکرد

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
فقط جلو ها سالمه

شوهرم ۳۳ سالشه ۲۷ سالگی وقتی نامزد بودیم جلو هارو نگه داشت بقیه رو مصنوعی..البته اون جلو ها هم عصب کشی و روکش شد.

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم