2777
2789

خیلی دنبال اینم یه کار خونگی داشته باشم، شما که تو خونه کار میکنین بیاین شغلتون رو معرفی کنین و بگین درآمدش چطوره؟؟ 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تریاک بفروش عزیزم😌من خودم خیلیم راضیم

😄 از کجا بیارم درآمدش خوبه؟

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

امروز واسه دخترام کالباس خونگی درست کردم وای محشر شد یعنی عالی خیلی ام راحت داشتم یه این فک میکردم باید درامد خوبی داشته باشه 😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من درآمد ندارم

ولی خرجی هم ندارم

کیک و شیرینی و خیاطی میکنم برای خودمون

تا حالا خیلی کم از بیرون گرفتیم

برای خودم و دخترم هم خودم دوخت و دوز انجام میدم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
امروز واسه دخترام کالباس خونگی درست کردم وای محشر شد یعنی عالی خیلی ام راحت داشتم یه این فک میکردم ب ...

دستورشو از کجا آوردی؟؟ 

دستورشو از کجا آوردی؟؟

همه جا هست من از سر اشپز پاپیون برداشتم اما نت هم میشه برداشت 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

دستورشو از کجا آوردی؟؟

ببین هر آموزشی میخوای تو یو تیوب بهترینش میتونی پیدا کنی

ی دانشگاه مجازیه

من از اونجا پالتو و آسترکشی کامل یادگرفتم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
همه جا هست من از سر اشپز پاپیون برداشتم اما نت هم میشه برداشت

آخه همه دستورای توی نت خوب نیست، ولی خودم تا حالا درست نکردم، همش فک میکنم کار سختیه و خوب در نمیاد

ببین هر آموزشی میخوای تو یو تیوب بهترینش میتونی پیدا کنیی دانشگاه مجازیهمن از اونجا پالتو و آسترکشی ...

حالا به نظرت همین سوسیس و کالباس خونگی درآمد داره و خوبه؟؟ 

حالا به نظرت همین سوسیس و کالباس خونگی درآمد داره و خوبه؟؟

باید ببینی محیط زندگیت چجوره

اگه داخل شهر باشی و تو آشناها کارمند خانم ک تمایل ب ارگانیک و سالم خواری داشته باشن بله

سایت باكلاس شده😑سه ساعت نؤشتم عکس گذاشتم 

نؤشت مطالب شما به زودی پخش میشه