2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ویران شده،مهمان نامرئی،چهره پنهان،جزیره شاتر،دیگران،پیرپسر

همه این فیلم ها جنایی معمایی هستند 

اگر فلسفی میخوای رستگاری در شاوشنگ،پی کی،سه احمق (هندی) خوبن

عاشقانه هم (من پیش از تو) بد نبود

مورد عجیب بنجامین باتن 

استخوان های دوست‌داشتنی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ویران شده،مهمان نامرئی،چهره پنهان،جزیره شاتر،دیگران،پیرپسرهمه این فیلم ها جنایی معمایی هستند اگر فلس ...

مهمان نامرئی و دیگران  واقعا پشم ریزونن

جزیره شاتر از اوناست که هیچوقت یادت نمیره

رستگاری در شائو شنگ محشر 

پی کی از اوناست که کاملا دیدت عوض میکنه نسبت به افکاری که داری یا دارن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

زیر درخت گردو :)

این فیلم خدایی خیلی قشنگ بود منکه گریه ام گرفت دیدمش 

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲