2777
2789
عنوان

IVF شش ماه دیگه

143 بازدید | 20 پست

خانما من ۲ سال اقدام به بارداری کردم نشد هر دارویی هم بگین استفاده کردم عکس رنگی گرفتم آزمایش هامون هم اکی بود

بعدش رفتم بینی مو عمل کردم که یک سال بعد میتونم باردار بشم الان ۶ ماه گذشته 

۶ ماه دیگه میخوام انشالله IVF کنم به نظرتون از کی برم دکتر لازمه حالا برم؟یا کاری بکنم؟

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

الان فقط پیاده روی رو شروع کردم و میخوام وزنم رو بیارم پایین 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلاح سبک انجام دادی؟خیلیی موثره توی باردارشدن

نه انجام ندادم به نظرتون تو این شش ماه انجام بدم خوبه؟

اگه تجربه ای در موردش داری ممنون میشم بنویسی برام

الان تا میتونی ورزش کن تخمدانت فعال میشه شیرینی جات و چیزای مضر قطع کن خواب شبتو تنظیم کن فولیک و مک ...

امیدوارم نتیجه بگیرید 

قبلش دارویی مصرف نکردید چون تو یه تاپیک دیدم از چند ماه قبل قرص ال دی مصرف میکنن

امیدوارم نتیجه بگیرید قبلش دارویی مصرف نکردید چون تو یه تاپیک دیدم از چند ماه قبل قرص ال دی مصرف میک ...

ممنون همچنین شما 

نه فقط فولیک میخورم و فرتیل اید هم میخوردم که یکماهی نخوردم دیگه 

الان برم دکتر ببینم چی بهم میگه 

اگه پلی کیستیکی یا اوابوست بخور یا فرتیل 

نه انجام ندادم به نظرتون تو این شش ماه انجام بدم خوبه؟اگه تجربه ای در موردش داری ممنون میشم بنویسی ب ...

حتماااا انجام بده، رحم هم گرم کن، چندساله اتون؟ 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
نه انجام ندادم به نظرتون تو این شش ماه انجام بدم خوبه؟اگه تجربه ای در موردش داری ممنون میشم بنویسی ب ...

خودم نه تجربه ای ندارم ولی دوستم با شیش سال نازایی با یه دوره چهارماهه اصلاح سبک الان پنج ماهه حاملس

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

حتماااا انجام بده، رحم هم گرم کن، چندساله اتون؟

۳۰ سالمه عزیزم 

ممنون همچنین شما نه فقط فولیک میخورم و فرتیل اید هم میخوردم که یکماهی نخوردم دیگه الان برم دکتر ببین ...

پلی کیستیک هستم فقط متفورمین میخورم فعلا همین مکمل ها 

پلی کیستیک هستم فقط متفورمین میخورم فعلا همین مکمل ها

متفورمین خوبه واسه پلی کیستیک 

اگه تونستی فرتی بیوتیک فرتیل اید یا اوابوست 

اگه نه قرص اینوزیتول خوبه واسه پلی کیستیک و امگا ۳ 

ولی حتما حتما فولیک اسید شروع کن به همسرتم بده بخوره قبل خواب

متفورمین خوبه واسه پلی کیستیک اگه تونستی فرتی بیوتیک فرتیل اید یا اوابوست اگه نه قرص اینوزیتول خوبه ...

خیلی ممنونم عزیزم از راهنماییت