2777
2789
عنوان

منم راستی راستی دارم مامان میشم🥲

539 بازدید | 32 پست

امشب بستری میشم 

صبح هم نینیم بغلمه

وای چقدر حس عجیبی دارمممم😂🤦🏻‍♀️

انگار تازه فهمیدم مادر شدم🥲🥴

شماهم روز قبل بدنیا اومدن بچتون اینجوری بودید؟؟

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

به سلامتی دنیا بیاد عزیزم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

عزیزدلم ایشالا به سلامتی هر دوتون سالم باشین 🩵

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به مبارکه پیشاپیش برا همه منتطرا دعا کنین 

من استرس داشتم میترسیدم نتونم مامان خوبی بشم الانم میترسم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 

عزیزم مبارکه،انشالله به سلامتی بغلش کنی

اره شب قبلش پر از استرس و هیجانه

دوست داری زودتر صبح بشه

منکه تا صبح پلک روهم نذاشتم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
به سلامتی زایمان کنی طبیعی هستی ؟

مرسی

بله گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

عزیزم مبارکه،انشالله به سلامتی بغلش کنیاره شب قبلش پر از استرس و هیجانهدوست داری زودتر صبح بشهمنکه ت ...

وای منم خوابم‌نمیبره اصلا 🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای منم خوابم‌نمیبره اصلا 🥴

خب هیجان‌ها دیگه

من تا صبح تسبیح دستم بود،ذکر گفتم،راه رفتم

آخر پرستاره گفت چرا انقدر راه میری؟برو بخواب دیگه

ولی بازم خوابم نبرد

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....