2777
2789
عنوان

منم راستی راستی دارم مامان میشم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 32 پست
مرسیبله گلم

انشاالله صحیح و سلامت بغل بگیریش گلم خودت هم راحت زایمان کنی.

خیلی دعام کن اسمم مهساس ۲ تا دختر دارم دوست دارم پسر هم داشته باشم دعام کن موقع زایمانت ممنونم

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb
هفته دیگه یع همچین شبی من جای تو ام 😍😍😍

منم‌هفته ديگه باید زایمان می‌کرد 🥲

ولی ديگه نی نی عجله داشت 😂

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته ای ؟؟

نه ماه

۳۶ هفته اگر اشتباه نکنم🤦🏻‍♀️😂

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

خوشبحالت عزیزم برا منم دعا کن ان شاالله زایمانم

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بسلامتی بغل بگیریش عزیزم،تو رو خدا برای منم دعا کن میخوام جنین بکارم دعام کن بگیره شما پا ی زایمان هستین دعاتون اثر داره

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

منم‌هفته ديگه باید زایمان می‌کرد 🥲ولی ديگه نی نی عجله داشت 😂

عزیزم رحمت چندسانت بازه الان هفته چندم هستی منم الان هفته ۳۵ دعام کن زایمان راحتی داشته باشم بچم هم سالم باشه

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

نه ماه۳۶ هفته اگر اشتباه نکنم🤦🏻‍♀️😂

۳۶هفته کیسه ابت پاره شده؟ زود نیس بنظرت؟

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰