2777
2789

من زندگی و شوهرمو دوس دارم ولی شوهرم یه مشکل داره  عادت کرده ب سایت شرطبندی فوتبال هرچی پول داره میزنه توش و مباره قبلا انجام میداد و از مردم میره قرض میکنه میزنه تو شرط انگار مریضه انگار سر حال خودش نیس متوجه نیس داره چیکار میکنهسه سال عروسی کردیم قبلا مچشو گرفتم با خانوادش کلی دعواا و حرف و کتک آدم نشد ...من یه چن روز بش شک داشتم ک باز داره غلطی میکنه رفتم قایمکیش تو اکانت اینستاش   دیدم صب رفته از کسی پول قرض کرد🥲منم  ریختم توخودم تا شب هی میگف چته سرد شدی ریدم بهش تنقد باهاش حرف زدم بخدا کف کردم شرفمونو داره میبره باباا بش گفتم قرض نکردی این چندروزه گفتم قسم جان منو بخور یکم مکث کرد اولش بعد قسم خورد در حالی ک من با چش خودم دیده بودم میزد زیرش انقد باهاش حرف زدم ک پولارو چیکار میکنی مواد میکشی یا...اعتراف کرد گف بعد چن وقت پول قرض گرفتم رفتم شرط زدم ۵۰۰تومان ...بچه ها من از چشم افتاده اصن حس خوب ب زندگیم ندارم ب غلط کردن افتاد ک کمکم کن درست بشم از امروزز دیگ سمش نمیرم و قرضامو با اسنپ کار کردن میدم گف فردا اسم همه اونا ک ازم پول میخان مینویسم یکی یکی میدم پولشونو شما باشین شوهرتون همه چیش خوب باشه ولی این ایرادو داره چیکار میکنی تورو خدا خاهرانه جواب بدین من نمیدونم دلم براش سوخت خاستم ب خانوادش بگم گف اگ بگی وضعم بدتر میش فلان ..چه غلطی کنم من از یه طرف نمیخام زندگیم خراب کنم از یه طرف میترسم آدم نش بخدا هیچی کم نداره تو زندگیش ماشین خونه این مرض چیههه شرط

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی خیال خانم میخوای برای تصمیم به این مهمی از خانم های سایت مشورت بگیری؟

الان یکی بگه فقط طلاق حاضری طلاق بگیری؟

شما گوشت درد بگیره میری پیش چشم پزشک 

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد

عزیزم برو پیش زوج درمانگر و ازشون بخواه بهترین راه و بهترین رفتار برای اصلاح رو جلوی پاتون بزاره 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁