2777
2789
عنوان

تورو خدا خاهرا کمکم کنین من چیکار کنم ب شوهرم فرصت بدم یا ن سردرگمم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کتاب قدرت عادت رو حتما بخون یا پادکست رخ قدرت عادت رو حتما باشوهرت گوش کن بشدت کمکت میکنه

بخدا امشب یه حرفایی بهش زدم با زبون حال ک اگ سنگم بود اب میشد این نمیدونم چشه جن رفته تو جلدش یعنی شرط از من مهمتره براش

خاهرت چیکرد جدا شد؟

خواهر درسته نه خاهر 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

چقد بده که یک مرد غرور و شخصیت نداشته باشه مطمنن از اونای که قرض میگیره ببین چ فکرای راجبش میکنن سع ...

اره بخدا روم نیس باهاش برم جایی🥲😭😭فامیلا حالا نمیدونن از ترس ب فامیل شکر خدا رو نمیزنه همشدور رفیقا و غریباس

پولاشو بگیر بگو میخوام قرعه کشی شرکت کنمنذار زیاد پول تو دست و بالش باشه

حقوق ک میگیره ازش نیگیرم و بقیشم خوراکی میخره برا یخچال از پول حقوق نمیزنه تو شرط چون من آمار حقوقشو میگیرم کامل میره از مردم قرض میکنه میزنه...و پول مردمم نمیده 

اره بخدا آرامش ندارم من یه آرامش و یه مرد معمولی میخاستم خدایا زیاد بود یعنی

منم این اواخر بلند بلند گریه میکردم از دستش ، 

از خدا همش میخوام کمکم کنه ، انقد طول کشیده مشگلاتم ، دیگ نا ندارم

منم این اواخر بلند بلند گریه میکردم از دستش ، از خدا همش میخوام کمکم کنه ، انقد طول کشیده مشگلاتم ، ...

تو مشکلت چیه گلم بخدا منم امروز همش زار زدم همشششش دیگ خستم بخدا قسم من تو این سن باید همش غم غصه بخورم شوهرم اخه هیچی کم نداره از سر خوشی میره سر این چیزا