2777
2789
عنوان

مادر سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 26 پست

من که خودم هیچ وقت حس خوبی نمیگیرم ماردم سیگاری باشه ترجیح میدم ازم پنهون کنه چون هیچ دلیلی توجیح پذیر نیست

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هم سیگار می‌کشید ؟

نه قطعا

خانواده مادریم حتی مادربزرگ ۸۰ سالم پدربزرگم تا نوه ی ۱۸ ساله سیگارین ولی نه من سیگار میکشم نه برادرم

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

بچه های ما اون چیزی میشن که هستیم، نه اون چیزی که بهشون میگیم در واقع پدر و مادر الگوی رفتاری بچه هستن نه اینکه با حرف های خلاف عمل بخوایم تربیتشون کنیم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
ربطی نداره به پدر مادرمگه طرف قاتل باشه بچه هم قاتل میشه؟یا معتادا بچه معتاد دارن؟

معمولا اره اون بچه قدرت تصمیم گیری نداره و اکثر کاراشو از پدر مادرش و یکمم از دوستاش تقلید میکنه اگه به بچه ۱۲ساله مادرشو ببینه که سیگار بکشه حتی اگه مادره بگه نه خوب نیس ولی از نظر اون خوبه چون در عمل مادرش انجام میده و قطعا از سر کنجکاوی انجام میده 

من که خودم هیچ وقت حس خوبی نمیگیرم ماردم سیگاری باشه ترجیح میدم ازم پنهون کنه چون هیچ دلیلی توجیح پذ ...

پنهان کردن باعث سرکشی بچه میشه چون اون بچه فهمیده و اگه مادر بخواد پنهان کنه بچه هم پنهان کاری رو یاد می‌گیره هم خودش دنبال اون کار میره

پنهان کردن باعث سرکشی بچه میشه چون اون بچه فهمیده و اگه مادر بخواد پنهان کنه بچه هم پنهان کاری رو یا ...

من فک کردم کلا بچه خبر نداره ولی وقتی با خبر شده دیگه چیو میخاد پنهان کنه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

معمولا اره اون بچه قدرت تصمیم گیری نداره و اکثر کاراشو از پدر مادرش و یکمم از دوستاش تقلید میکنه اگه ...

خواهر من سیگاری هست دخترش دانشگاه میره 

لب به سیگار نمیزنه 

جوون و نوجوون ذاتا خودش رو جای پدر مادر نمیزاره

این محیط بیرون و جمع دوستاشه که احتمال داره بره سراغ این چیزا

خواهر من سیگاری هست دخترش دانشگاه میره لب به سیگار نمیزنه جوون و نوجوون ذاتا خودش رو جای پدر مادر نم ...

نه چندسال تو مهدکودک کار کردم بچه ها چهار سال تا ۱۵سال کاملا سعی می‌کنن مثلا پدر مادرشون باشن