حقوق خوندم ولی از رشته م متنفرم.الان کارآموزم با چندتا وکیل هم معاشرت کردم خیلیاشون فکر میکنن از دماغ فیل افتادن از وکیلا هم متنفر شدم.به خانواده م هم نمیتونم بگم بعد اینهمه درس خوندن و خرج کردن میخوام بیخیال بشم.حالم خیلی بده.به شدت افسرده شدم.بعد اینهمه سال درس خوندن:(( کاش نمیومدم تو این رشته.خیلی پشیمونم خیلیییی.نمیدونم چیکار کنم خدا😢
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
🇵🇸free palestine در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷 شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق میمُردند( میزان الحكمه).
اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹 خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر بگو آمین💚💚