2777
2789
عنوان

از وکالت متنفررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتاب قانون سه وعده برات تجویز میشه😁

😔😔😔😔😭😭😭هرکارمیکنم پاشم گمشم برم کتابخونه نمیشه یه سال ۱۱ساعت چندین ماه هروزمیخوندم تالب مرزقبولی رفتم ولی قبول نشدم😔

برو‌معلمی بخون کارشناسی رو‌که گرفتی احتمالا بای آزمون استخدامی بدیمنم از وکالت متنفرم به فکر آزمون ا ...

اره اصلا یک سری استادا هستن باورت میشه ترم یک به ما یاد می‌داد چطور دروغ بگیم که طرف و تبرئه کنیم.و خیلی استادای دیگه  هم همینن.منم حس میکنم نمیتونم دووم بیارم تو این رشته

😔😔😔😔😭😭😭هرکارمیکنم پاشم گمشم برم کتابخونه نمیشه یه سال ۱۱ساعت چندین ماه هروزمیخوندم تالب مرزقب ...

ببین زیاد خوندن مهم نیست اصولی پیش برو،آهسته برو ولی پیوسته،منابع چی میخونی؟تست کار میکنی؟

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰
منم مدرک کارشناسی حقوق دارم و خسته و بیزارم ازش. جایی برام کار نیست دارم دیوونه میشم

فک میکردم فقط من اینجوریم:) من به موقعش میرفتم دنبال علاقم الان کار هم داشتم پولم داشتم

فک میکردم فقط من اینجوریم:) من به موقعش میرفتم دنبال علاقم الان کار هم داشتم پولم داشتم

من دقیقا هرروز همین فکرو میکنم که اگر حقوق نمی خوندم. یه حرفه ای یاد می گرفتم. الآن جای بهتری بودم. 

من دقیقا هرروز همین فکرو میکنم که اگر حقوق نمی خوندم. یه حرفه ای یاد می گرفتم. الآن جای بهتری بودم.

اره من عکاسی و موسیقی علاقه داشتم اجازه ندادن برم دنبالش الانم‌میگن مگه زورت کرده بودیم