2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد غسل حیض داشتم

130 بازدید | 8 پست

من الان دو روز بود پریودم تموم شده بود حتی لکه بینی هم نداشتم

حالا رفتم غسل کردم بعد غسل دیدم لباس زیرم خونی شده 

دوباره باید برم غسل کنم؟ 

اره

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

العان بری دوباره دیدی اومد بزار ۲الی ۳ روز بگذره مطمئن بشو بعد برو دوباره 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
🤕🥴برم پس هیچ تبصره ای نداره😂حال ندارم دیگه

😂😂😂وقتی تموم میشه

ی روز بعدشم صبر کن بعد برو

منم قبلا مث خودت بودم میرفتم حموم مزدم بیرون میدیدم لکه هست🤣🤣🤣🤣🤣باور میکنی بعضی وقتا دو بار میشد ک غسل میگرفتم 

چن سالته؟

من ۱۴ ۱۵ ساله بودم😂

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .