2777
2789

من همون خانمیم ک دیشب تایپک زدم.ب ولله امروز تا تونستم فقد گریه کردم بابت شانس بدمون و بلاهایی ک یکی پس از دیگری سراغمون میان

همونطور هم دیشب گفتم متاسفونه خواهر مجردم درگیر سرطان سینه شده امروز ماموگرافی و سونو ازش گرفتن . گفتن یکی از سینهات با یکی از غده لنفاویت درگیره .

حالا ب مدت پنج ماه دارو براش نوشته و گفته حتما بعد پنج ماه باید بیای تهران و پیش همین دکتر عمل شی.

سوال هام 

ایا داروهاش برا کوچکی توده بوده ک بعدش عمل شه ؟؟؟

و  اینکه بعد عمل این بیماری دوباره سراغش نمیاد باوجود سونوهای به موقع ؟ 

و ایا کسی بوده دیگه بطور کامل خوب شده؟

ممنون میشم اگه تجربه ای از اطرفیانتون داری کمکمون کنی چ بدش و چ خوبش

سرطان سینه اگه به موقعه تشخیص داده باشه خیلی راحت قابل درمان 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب میشه عزیزم علم پیشرفت کرده 

و اینطور که شنیدم سرطان سینه درمان‌پذیرترین نوع سرطانه‌

قرص هام جلوی پیشرفت توده رو میگیره و وقتی ثابت شد عمل میشه و به امیدخدا سلامتیش و به دست میاره♥️♥️

سلام عزبز دل من دوتا از عمه هام درگیر بودن خداروشکر دوتاشون الان سالم تر از قبل دارن زندگی میکنن سرط ...

خداروشکر عزیزم ... الحمدلله ک خبر خوب میشنوم 

انشااالله ک همیشه سلامت باشن