2777
2789

سلام هنوز یه ترمه که رفتم 

ولی زیاد علاقه ندارم ، قبله قبولی گفتم یه سالن کوچیک باز کنم

ولی بعده قبولی دودل شدم و گفتم زمان بخرم یه ترم برم ببینم چی میشه 

بنظرتون چیکار کنم دلم نمیخاد شغلی داشته باشم که توش بی پول باشم نتونم هیچ کاری بکنم 

میشه خواهرانه مادرانه کمکم کنید امیدواریم گره از کارم باز کنید همین جوری گره از کارتون باز بشه🙏🏼❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار شریف ولی سختیه. اگ علاقه داری بهش برو پیش

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

اگه از کار تو بیماریتان خوشت میاد که عالیه

و ترم اول خوب نیست واسه قضاوت جون همه درساش بیشتر پایه ن بیوسیمی و انگل و اینا که خیلی چرتن

درسای تخصصی خودمون خیلی خوبن🥹 

بعد پرستاری اگه ادم بچسبه به سیفتای بیمارستان درامدش معمولیه

ولی باید اذم بره تو کار زیبایی/زخم/prp/home care

با اینا درامد های +۵۰ تو این شرایط میشع داشت

سالن آرایشگری منظورته؟؟بیشتراز کادر درمان درآمد داری با شغلتم پیرو شکسته نمیشی از منی که مامانم پرست ...

بدبختی اینجاس الان تو هر کوچه ی یه سالن هست 

هر کی از پدر و مادرش قهر میکنه یه سالن میزنه 

تو این اوضاع باید خیلی کارت خوی باشع که مشتری بگیری 

از من میشنوی ادامه بده،ک ول کنی سختتت در اشتباهی،شما مدرک پرستاری هم بگیری میتونی سالن بزنی،هنیشه میتونی بزنی،نگران سالن زدن نباش،اگ دختر زرنگ باشی الانم میتونی سالن بزنی و درس بخونی،میتونی الان بری لاین اجاره کنی و درس بخونی،بعد از درست سالن هم بزنی، سرکار هم بری،میتونی با مدرکت کلینیک زیبایی هم بزنی. فقط ولش نکن