2777
2789
عنوان

پرستاری چجوریه من دانشجویم انصراف بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 23 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدبختی اینجاس الان تو هر کوچه ی یه سالن هست هر کی از پدر و مادرش قهر میکنه یه سالن میزنه تو این اوضا ...

آره زیاد شده اما کار پرستاری مخصوصا برای زن خیلی سخته مامان من که سلامتیش و جوانیش توی این راه رفت.بخاطر سرپا بودن زیاد کمر درد و پا درد میگیرن حقوقشونم به اندازه ی زحمتشون نیست

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
نمیدونم میترسم پشیمون شم

اینجوریم میتونی تصمیم بگیری اگه آدم ریسک پذیری هستی و پشتکار داری برو آرایشگری اگه ترسویی و اصلا نمیدونی از کجا باید شروع کنی و چیکار بکنی و نکنی برو تو فضای آکادمیک 

نمیخام دیگه درس بخونم خونه دار تهش یه سالن کوچیک باز هم باز کنم

شاید افسرده شدی 

قبلش به نظرم یه مشاور خوب برو 

ما یه معلم داشتیم مثل شما پرستاری رو گذاشته بود کنار بعد چند سال پشیمون شده بود و اومده بود معلمی ولی همش غصه می‌خورد که چرا اون موقع همچین تصمیمی گرفتم 

رو مغز دختراش کار کرده بود به زور فرستاده بودشون پزشکی 

مطمئنم چند سال دیگه پشیمون میشی 

آره زیاد شده اما کار پرستاری مخصوصا برای زن خیلی سخته مامان من که سلامتیش و جوانیش توی این راه رفت.ب ...

خوب هر کاری سختی های خودش رو داره 

سالن دار ها هم سر پان 

کلی بوی رنگ و مواد ناخون رو تحمل میکنن 

چقده حقوقشون

والا شوهر من شیفت زیاد میره

یکی از فامیل ها پرستاره سوپر وایزره شنیدم گقتن 35. 40 میگیره 

اتاق عملی ها 25.30 میگیرن 

علوم آزمایشگاه 30 اینا میگیره شوهر منم همین حدوداست. بستگی به تعداد شیفتی ک میری داره 

کادر درمان اگه حقوقش کم بود همه ساله اینقدر طرفدار و متقاضی برای قبولی نداشت هرکی میگه حقوق کمه طبق انتظار خودش داره میگه. 

هم موقعیت خوبی داری هم جایگاه خوبی داری هم حقوق خوبی حیفه انصراف بدی. 

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭