2777
2789
عنوان

همه کسایی ک متاهل هستن بیان بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 104 پست

فقط تحمل میکنم . اخلاقای بدش زیادن. ب محض فراهم شدن شرایط میرم پشت سرمم نگا نمیکنم. انقد که منو خورد کرده و همه جوره عذابم داده

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

میگن قبل ازدواج چشماتونو باز کنین 

بعدش چشماتونو ببندین 

یعنی ک واسه هر اخلاقی سریع ب طلاق فک نکنین بعضی چیزا درست میشه ب مرور و گذشت زمان یا با مشاوره راه اخر طلاقه اونم واسه مسائل خیلی مهم 

بزرگترین ایراد شوهر من اینه که ب خانوادش گله نمیکنه 

بابت اشتباهات و بی احترامی ها گله گذار نیست

متوجه میشه میریزه تو خودش اما چیزی نمیگه

اونا هم پر رو تر میشن روز ب روز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه رفتار بدی؟من نامزدم گاهی وقتی فشار زندگی روشه عصبی میشه داد میزنه منم بی محلش میکنم خودش پشیمون میشه بستگی داره چه رفتاری بعد بحث طلاقم پشتیبان داری؟خانواده ای داری که توی فرهنگشون طلاق و خیلی بزرگ ندونن و یه چیز عامیانه بدوننش میتونی بعد طلاق روی پای خودت بایستی؟

بستگی داره به اولویت هات.اگه اخلاق بدش خیلی آزاردهنده نیست و قابل اغماضه، زندگیت رو خراب نکن.اگه اخل ...

شوهرم همه چيش عاليه فقط عصبي ميشه بايد لال شم جواب بدم عاقبت خوشي نداره

بستگی ب اون اخلاق بده داره ک چیه 

مثلا دست بزن و معتاد یا بد دهن یا چیزای این مدلی باشه ک واقعا تحملش سخته و نمیشه 

اما اگه مثلا تو بحث زود عصبی میشه یا مثلا گاهی ی اخلاقای خاصی داره اینا رو هرکسی میتونه داشته باشه بالاخره منم ی اخلاقای خاصی دارم هیچکس ک کامل نیس ، یا بعضی اخلاقارو میشه باهاش صحبت کرد تغییر داد اون اخلاقه مهمه ک چیه 

عصبي بشه اگ حاضر جوابي نكني چيزي نشه اما اگ دفاع كني و حاضر جوابي كني غير قابل كنترل بشه

من خودمو تخلیه میکنم هیچی نمیگه نگام میکنه باتفکر اخرشم یا عذرخواهی میکنه یا میگه راه حل چیه

اقایون درخواست دوستی ندن  
عصبي بشه اگ حاضر جوابي نكني چيزي نشه اما اگ دفاع كني و حاضر جوابي كني غير قابل كنترل بشه

همه اینجوری ان

جدا شی بازم قصد ازدواج داری؟

اگر باز میخوای ازدواج کنی سرِ همین زندگیت بمون درستش کن چون همه مردا همینن.ازین شاخه به اون شاخه نکن

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

طلاق خیییییییلی سخته خیلی اگه شوهر معتاد و هیز نیست ..طلاق نگیرید بمونید تو زندگی و ادمش کنید اون بی ...

من شوهرم همه چيش خوبه فقط عصبي ميشه بايد لال شم همين

و اين ك الا دوران طلاق هستم خيلي اومد برگردونه منو با خانوادم حرف زد ازش تضمين خاستم نداد نميدونم بدون تضمين برگردم يا ن