2777
2789
عنوان

همه کسایی ک متاهل هستن بیان بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 104 پست
شوهرم همه چيش عاليه فقط عصبي ميشه بايد لال شم جواب بدم عاقبت خوشي نداره

همسرسابقم اینجوری بود

اما صفات بد دیگه زیاد داشت ولی عصبی بودنش جوونی مو سوزوند همش گریه میکردم

اقایون درخواست دوستی ندن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نامزدمه غذا نمیخوره گشنش میشه یا خوابش به هم میریزه مثل سگ هار پاچه همرو میگیره

منم منمش زیاده

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

اخلاق بدش اینه که تو هر شرایطی پشت خانوادشو نیگیره و عین چی روشون حساسه منم دیگ دست رو نقطه ضعفش نمیزارم و محل نمیزارم 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

اخلاق بد نداره 

فقط گاهی بددهن میشه ک راحت ادبش میکنم 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

همه مرداخوب وبدی های دارن همسرم عالیه فقط اینکه خیلی حساس وازمن انتظاری هیچ کاراشتباهی نداره بدیش هم ...

وای شوهر منم همینه با کوچکترین اشتباهی از من یا دیگران هصبی میشه 

و دلیلش اینه خیلی کمالگراست 

خودش هم اشتباه داره اما کم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
بی نهایت دوسش دارم و مرده خوبیه ولی یکم اخلاقش تنده زود عصبی میشه و داد و بیداد راه میندازه ولی کنار ...

شوهر منم همه چيش عاليع اما زودجوش و بدعصبي ميشه منم حاضر جواب بودم بدتر ميشد الانم دارم جدا ميشم اما اصرار و التماس ك برگردم منم كفتم تضمين بده ك نكرار نميكني نداد چيزي

نميدوتم بدون تضمين كار درستيه برگشت يان

نه جدا شو نه بسوز و بساز .برو چندتا کلاس مهارت زندکی شرکت کن انلاین هم هست.یاد بگیر با مهارت باهاش صحبت کنی ازش درخواست کنی واون رو تغییرش بدی.نه اینکه بسوزی و بسازی تا له بشی عزیزم