2777
2789
عنوان

شما باشید کادو میگیرید 😁

201 بازدید | 22 پست

بچها ما بعد ۲ سال که کات بودیم بهم برگشتیم و اون موقعه من کلا بیشتر کادو نیگرفتم براش و اون خیلی کمتر من برام میگرفت

تو این چند وقتی کا باهمیم کادو راستش نگرفته که بی مناسبت و اینا باشه

الان این ماه روز مرد هست و اینم بگم پارتنرم هستش

میگم براش یه شاخه گل رز بگیرم؟؟ 

بنظرتون بخوام من اولین کادو رو بدم پرو نمیشه؟

یا مثلا بگیرم و بهش بگم برای این هنه زحمت هایی ک میکشی ☹️

نمیدونم واقعا چی کنم

از طرفی هم میگم شاید اینکه من یسری مناسب هازو یادمه اونم از من حداااقل الگو بگیرههه😑😒🤦‍♀️

یا اینکه گل زیادی نیست مثلا اون پسره من براش گل بگیرم😐😂

وای نمیدونم پیلیز هلپ مییی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مرد بود میومد میگرفت عشقشو

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
دوست پسر مرد حساب میشه که ادم بخواد روز میلاد مرد ترین مرد جهان بهش کادو بده؟

مگه من گفتم درحد امام هستن؟

یه روز جشنه گفتم کادو بدم یانه

با کسی مقایسش نکردم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

خوب هیچکار نکن. باشه ولنتاین

اوه😂😂 نه بابا 

مگه من گفتم درحد امام هستن؟یه روز جشنه گفتم کادو بدم یانهبا کسی مقایسش نکردم

میدونم 

منم نگفتم مقایسه کردید

میگم دوست پسر ربطی به روز مرد نداره

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
پسرا گل دوس ندارن ....هیچی نگیر

عع ینی نگیرم

میدونم منم نگفتم مقایسه کردیدمیگم دوست پسر ربطی به روز مرد نداره

خب حالا من‌میخوام مرد حسابش کنم😂😂

صبر کن اون پیش قدم بشه برای کادو فرق کن با قبل همون اشتباه‌ها رو تکرار نکن

درست میگی واقعا

بنظرت هیچوقت اسم کادو رو نیارم ؟