2777
2789
عنوان

چرا من شانس ندارم😭

171 بازدید | 15 پست

بماند که سر هر چی تلاش کردم و ذوق داشتمو  بدبختی کشیدم که بشه نشد...

الان یه ماهه درگیر یه آینه قدی کوفتی ام تا الان دوتا آینه خریدم که مشکل داشته اولی سفارش دادم که افتضاح بود هم موج داشت هم هاله سیاهی کلا اینه افتضاحی بود با ضرر مجبورش کردم پس بگیره...

دومی رو از جا شیک و لوکس و خفن به صلاح خریدم

اونجا دیدم مشکلی نداشت گفتم من پایه دار میخوام بعد گفت برو شعبه دوممون اونجا آینه ارو اوکی کن فردا بیا پایه میزنم ببر رفتم اونجا آینه اونجا یکم پوج داشت دو دل بودم که فروشنده زنگ زد شعبه دوم برای پایه هماهنگ کنه که بهش گفت بیاد همینیکه دیده ارو پایه پیزنم‌نیم ساعت دیگه تحویل میدم ماهم رفتیم تحویل بگیریم که بسته شده گذاشتن تو ماشین من نتونستم دوباره آینه ارو ببینم اوردم خونه اتاقمم طبقه بالاست به سختی بدم بازش کردم دیدم موج نداره ولی هاله های سیاهی داره الان اعصابم خیلی خرده تازه پول بیشتری ام دادم سر دومی حالم خیلی بده آنلاین شاپمم نگرفته بعد سه سال احتمالا مجبور به جمع کردنش بشم قبلشم پیج نقاشی داشتم بخاطره بارداری مجبور شدم جمع کنم الان بدترین حال ممکنو دارم از اینورم به جای همراهی همیشه طرد و تو سری خور شدم سرزنش😭😭😭

خودتو ناراحت نکن عزیزم تو ک مقصر نبودیبهشون زنگ بزن با جدیت بگو این اینه اون اینه ای نیست ک من سفارش ...

من آینه داشتم دلم تنوع میخواست از این آینه هاییکه زیرش کشو داره بود گفتم عوض کنم حال و هوام عوض بشه هم بدرد پیجم بخوره خیلی شوهرم بد باهام صحبت کرد

حرفش اینکه ول کن همینو استفاده کن ولی من رو مخمه نمیتونم پولشم به سختی جور کردم😭😭😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من آینه داشتم دلم تنوع میخواست از این آینه هاییکه زیرش کشو داره بود گفتم عوض کنم حال و هوام عوض بشه ...

هزینه کردی براش اون چیزی ک به دلت هست رو بخر 

به همسرت بگو باشه و بحث نکن خودت برو عوض کن

اقایون حوصله اینکارا رو ندارن

هزینه کردی براش اون چیزی ک به دلت هست رو بخر به همسرت بگو باشه و بحث نکن خودت برو عوض کناقایون حوصله ...

تنهایی این همه پله ارو بدون ماشین چطوری ببرم آخه بعد مگه چند تا آینه فروشی تو شهرمونه تازه مثلا جای خوب شهر بود کلی مشتری داره چرا من انقدر بدبختم خوابم نمیبره انقدر گریه کردم چشمام نابود شده

خوب اشناست بگو خودت اوکی کن دیگهحالا سیاهیه خیلی مشخصه؟

کاملا میبینمش...

قبول نمیکنه شوهرم همش میگه چیزی نیست ولش کن پیدا نیست و فلان ولی من از کنارش رد میشم عصبی میشم آینه اشم انگار کدره

اینه چ مدلیه؟ میتونی عکسشو بذاری؟اگه از این قابدارهاس ک میتونی قسمت اینه رو خودت بعدا عوض کنی

از این گنبدی هاس...داستان اینکه اینجا نمیتونی آینه خوب پیدا کنی خیلی اعصابم خرده چون دفعه اول قاب خوب بود ولی آینه افتضاح دومی مثلا جای خوب و عالی بود قاب خوبه ولی آینه هاله سیاهی داره...من حتی بخوام آینه اشم عوض کنم بالا ییه تومن هزینه آینه اشه میدونی سر قبلی هم ضرر دادم چون زیر بار نمیرفت...

از این گنبدی هاس...داستان اینکه اینجا نمیتونی آینه خوب پیدا کنی خیلی اعصابم خرده چون دفعه اول قاب خو ...

ی مدت بذار باشه به اون هاله توجه نکن اگه دیدی خیلی رو مخه بعد از چند مدت قسمت اینه رو سایز بده شیشه بری ها اینه رو عوض کن