2777
2789
عنوان

بیایید یه چیزی تعریف کنم پشماتون بریزه🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1860 بازدید | 91 پست
نه برام گفتی فهمیدم خو🤣🤣

آره همون خودت می‌بودی ی چیز دیگه بود🤣

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه داخل بالش بود اخه اصلا امکان گم شدنش غیر ممکنه

اسی طرف فوت نکرده؟

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

ای بابا چه عجیب بگرد شاید پیدا بشه پشت تختی جایی افتاده لابد یا نمی‌دونم قاطی بقیه کاغذ و خرت و‌پرت ...

اصلا میگم که یه مجهول شد تو زندگیم نیست الان بازم یادم افتاده

داخل بااس باشه کسی ندونه غیر خودم بنظرت کجاس🫤🥲

دوتا کاربری دارم😎turk💞
اسی طرف فوت نکرده؟

البته دورازجون

میگم شاید روحش مچاومده برداشته بردش🤣🤣

بابا وقتی یک کاربر ک...صدست پیدا میشه تاپیک ترسناک به تاپیک طنز تبدیل میشه🤣

(زمستون جونم ناراحت نشی جهت خنده اینطوری گفتم والا شما عزیزی🫂)

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

من میگم پشماتون میریزه از ترس سما داشتین میخندیدین🤣🤣

🤣🤣🤣🤣

بابا وقتی یک کاربر ک...صدست پیدا میشه تاپیک ترسناک به تاپیک طنز تبدیل میشه🤣(زمستون جونم ناراحت نشی ...

واااییی دقیقااا یکی دوتا هم نیستیم🤣🤣