من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ممنون عزیزم تو رو خدا از ته دلت دعا کن خواهرم از شر شوهر خواهرم که کتکش می زنه و فاسده و خسیس و شکاک ...
ای جانم عزیزدلم بسپار به خدا توکل کنین بهش.
الهی که مشکلش به زودی حل میشع و حق به حق دار میرسه. ختم نادعالی کبیر به مدت ۱۴ روز و هر روز بخون واسش واقعا معجزه میکنه متنشم خیلی کوتاهه از گوگل سرچ کن. من خودم ازش معجزه دیدم
ای جانم عزیزدلم بسپار به خدا توکل کنین بهش.الهی که مشکلش به زودی حل میشع و حق به حق دار میرسه. ختم ن ...
ممنون گلم فداتشم عمر خواهرم هدر رفت دعا کن فقط از شر این مرد کثیف و ظالم خلاص شه و انشالله مهریه توافقی ۴۰ میلیون و جهیزیه کامل به خواهرم بدن و خواهرمو اذیت نکنن و تحت فشار نزارن که خواهرم حقشو ببخشه و گول نزنن خواهرمو 😓😔💔
ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...