2777
2789
عنوان

شوهرم دو روزه نرفته سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 133 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدرم که مردا کار میکنن تو خونهمال من که همش میشینه اورد میده اینو بیار اونو بیاربهش میگم گهگاهی پاش ...

از تربیت نادرسته

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ممنون عزیزم تو رو خدا از ته دلت دعا کن خواهرم از شر شوهر خواهرم که کتکش می زنه و فاسده و خسیس و شکاک ...

ای جانم عزیزدلم بسپار به خدا توکل کنین بهش.

الهی که مشکلش به زودی حل میشع و حق به حق دار میرسه. ختم نادعالی کبیر به مدت ۱۴ روز و هر روز بخون واسش واقعا معجزه میکنه متنشم خیلی کوتاهه از گوگل سرچ کن. من خودم ازش معجزه دیدم

حالا شوهر من صبح میره ۹و۱۰ میاد غر میزنم ک زودتر بیاد البته وقتیم زودتر میاد میگم خداروشکر همیشه دیر میاد  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

ای جانم عزیزدلم بسپار به خدا توکل کنین بهش.الهی که مشکلش به زودی حل میشع و حق به حق دار میرسه. ختم ن ...

ممنون گلم فداتشم عمر خواهرم هدر رفت دعا کن فقط از شر این مرد کثیف و ظالم خلاص شه و انشالله مهریه توافقی ۴۰ میلیون و جهیزیه کامل به خواهرم بدن و خواهرمو اذیت نکنن و تحت فشار نزارن که خواهرم حقشو ببخشه و گول نزنن خواهرمو 😓😔💔

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
دقیقا همه چی حاضر واماده بوده واسش اونوقت ننش به من میگه تو تربیتش کردی منم گفتم شما زاییدی کاری به ...

حالا اگر واقعا پسرشون تغیر میدادی دوباره ننش ناراحت میشد ک بچمو جادو کردن