2777
2789
جانم بگو

وای خاک بر سرم سه تا خواهر داده توروخدا اگر میدونید چیه بهم بگید قلبم داده وایمیسته

تو دوران نامزدی بهم گفت علاقش نسبت به قبل کم شده اما من عاشقش بودم و پاش وایستادم به خدا آرزومه یه روز بگه عاشقمه دلم خیلی شکسته توروخدا اگر چیز بیشتری میدونید بهم بگید

دوست داره ولی ظاهرش نشون نمیده بهش خیانت کردی

خیلی بی احساسه..بی توجه..هیچ تلاشی برای ازدواج نمیکنه با اینکه بیشتر از دوساله باهمیم..

با یه نفر در حد چت و رفاقت صحبت میکنم.

حال روحیم خوب نیست..برام یه صلوات بفرست لطفا.😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بی احساسه..بی توجه..هیچ تلاشی برای ازدواج نمیکنه با اینکه بیشتر از دوساله باهمیم..با یه نفر در ...

خوب اون چت و بزار کنار و حواست و بده بهش ولی اگر بی احساسه بیخیالش شو چون تو فالت هست ضربه میخوری ازش

خدایا تو بساز

خوب اون چت و بزار کنار و حواست و بده بهش ولی اگر بی احساسه بیخیالش شو چون تو فالت هست ضربه میخوری از ...

منم بگو😢

به نظرتون ازدواج با شخصی که اول اسمش م درسته 

و درمورد آینده شغلیم چیزی می تونید بگید 

امروز همش ناراحت بودم فکر کنم شما رو خدا فرستاده

خوب اون چت و بزار کنار و حواست و بده بهش ولی اگر بی احساسه بیخیالش شو چون تو فالت هست ضربه میخوری از ...

حواسم به اونه..این یکیو کاریش ندارم مهم نیست..

ولی اون حواسش به من نیست..

دیگه واقعا اعصابشو ندارم انقدر سرده و بی احساس

حال روحیم خوب نیست..برام یه صلوات بفرست لطفا.😔

وای خاک بر سرم سه تا خواهر داده توروخدا اگر میدونید چیه بهم بگید قلبم داده وایمیستهتو دوران نامزدی ب ...

نگران نباش درست میشه اخلاقش ولی صبور باش و با خانوده اش خوب باش چون نقشه هایی دارن 

خدایا تو بساز