2777
2789
عنوان

یک هفته ارایش نکردم و من خوشحال ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 14910 بازدید | 303 پست

به کسی بر نخوره هاااا

من میرم بیرون هیچکسو بدون ارایش نمیبینم

مگر خانمای خیلی باحجاب و مسن تر ها

ولی تو نی نی سایت همه میان میگن ما فقططططط رژ و ریمل میزنیم!

کجایین شماها؟

چرا من نمیبینمتون؟

الهیییی🤣🤣🤣🤣🤣ولی از دردش راحتی ها

واقعا😁

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به کسی بر نخوره هاااامن میرم بیرون هیچکسو بدون ارایش نمیبینممگر خانمای خیلی باحجاب و مسن تر هاولی تو ...

سلام عزیزم خوبین 

همسرتون بهتره؟

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️
و منی که رفتم ی من لوازم آرایش گرفتم برای دانشگاه بمالم صورتم ی نمه اعتماد به نفسم بره بالا😐منم اصل ...

قبل از ارایش پرایمر بزن و کرم پودر اورجینال بخر مطمئن باش هیچی نمیشه

من خودم بیرون میرم دائم ارایش دارم.با اینکه کرمپودر برند استفاده نمیکنم ولی پوستم اسیب ندیده

البته هرماه فشیال میرم

این خیلی بده🥲

آره به نظرم آدم یکم زیبایی رو هم باید داشته باشه خوب بعضیا خدادادی زیبا هستن که به اونا کار ندارم،ولی آدمای عادی بدون آرایش به نظرم اصلا به چشم نمیان،هر چند که هی خودمونو گول میزنیم که آره زیبایی درون مهمه آره اونم مهمه ولی یکی تو نگاه اول که زیبایی درونتو نمیبینه زیبایی چهرت و میبینه و بهت نزدیک میشه و وقتی باهات تعامل میکنه اون وقته که از زیبایی درونت آگاه میشه

منم کلا آرایش نمیکنم

بجز عروسی ها که میرم آرایشگاه میکاپ لایت میکنم

نه کرمی نه خط چشمی نه رژی

راضی هم هستم و بیشتر دنبال زیبایی دائمی ام

مثلا صاف کردن پوستم

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
به کسی بر نخوره هاااامن میرم بیرون هیچکسو بدون ارایش نمیبینممگر خانمای خیلی باحجاب و مسن تر هاولی تو ...

اکثر خانومای محجبه مذهبی چادری آرایش نمیکنن

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
سلام گلمخوبیم الحمدالله. ممنون از محبتت

انشاالله همیشه در،سلامت و آرامش باشین عزیزمم💞💞

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️