2777
2789
عنوان

یک هفته ارایش نکردم و من خوشحال ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 14903 بازدید | 303 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کرمپودر نمیزدم پوستم‌معرکه بود چهاریار کرمپودر زدم‌ منافذ پوستم باز شد کلی جوش زدمواقعا کرمپودر گ ...

وای آره واقعا گند میزنه 

من شده مثلا چند باری می‌شده یهو ۱۵ ساعت رو پوستم میموند کرم

وایب قشنگ بگیر ازم عزیزکم ✨️
بهترین کار ی مدت پوستم داغون شده بود

منافذ پوست کیپ میشه پوست نمیتونه نفس بکشه

من محلول تقویت مژه و سرم دور چشم استفاده می‌کنم. دور چشمم بهتر شده. کرم مخصوص لب هم استفاده می‌کنم باعث میشه لبم نرم و لطیف همیشه به نظر برسه

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

تقریبا هفت ساله کرم پودر جز روتینم نیست

و واقعا از تصمیمم خوشحالم

میکاپم در حد خیلی کمههه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
آفرین پیشرفت کردی. اروپا و آمریکائیها اصلا آرایش نمی کنند. ایران جزء پرمصرفترینهاست از لحاظ استفاد ...

آره 

ولی بیشتر یکارای دیگه مثلا تتو و پیرسینگ و مژه و ناخن میذارن 

وایب قشنگ بگیر ازم عزیزکم ✨️