2777
2789

دیشب بعد یه بحث سرخانواده اش حرف ناجوری به مادرش گفتم شوهرم حمله کرد سمتم به سرم چندتا محکم ضربه زد و بعدش با لگد محکم از پام زد و نمیدونم چیکارم کرد چطوری زد افتادم زمین خر خر میکردم نیمه جون شده بودم ...

هستین بزارم لطفا کمک کنید اگه به خانواده ام بگم تمومه خواهری و مادری کنید درست راهنماییم کنید

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه چندبار تو دعواها از سرم ضربه زده بود اما اینجوری نشدم آخرین بار که تو خونه دعوامون شد بخاطر شوک زیاد حالم بهم خورد و از اون به بعد عهد کردم درباره خانواده اش باهاش بحث نکنم

عصبانیتش طبیعی بوده ولی دوزش زیاد بوده،هیچ کس تحمل اینو ندارن به مادرش حرف بد بزنی 

بدترین کار تو زندگی متاهلی بی احترامی به خانواده همسره،چه مرد چه زن،به نظرم دیگه اون زندگی زندگی نمیشه

نه چندبار تو دعواها از سرم ضربه زده بود اما اینجوری نشدم آخرین بار که تو خونه دعوامون شد بخاطر شوک ز ...

خب به چدر مادرت بگو اگه بچه نداری با یه مشاوره هم حرف بزن این دیگه وحشیه 

بعدش که افتاده بودم زمین واقعا فکر کردم دارم میمیرم از دهنم کف میومد یکم فکر کرد فیلم بازی می‌کنم یکم صدام کرد بعدش دید نه واقعا حالم بده ترسید هی تکونم میداد صدام میکرد دست و پام قفل شده بود عین فلجا دستا و پاهام سیاه کبود شده بود

بعدش دیگه فقط گریه میکردم نمیتونستم حتی حرف بزنم زبونم گرفته بود شوهرم ترسیده بود عین چی که لال شده باشم یا بمیرم چون خیلی حالم بد بود آب اینا پاچید روم به زور بلندم کرد صورتم شست اما جون نداشتم از ترس رنگش زرد شده بود چاقو رو برداشت

میگی دفعه اولش نیست خب یه تصمیم جدی بگیر چرا ماخانوما میگیم نه خونوادمون نفهمه اتفاقا بایدبفهمن وبرخوردکنن مگه ما برده هستیم وبی کسو کار

من برای سلامتی وعاقبت به خیری همه بچه هادعا میکنم وصلوات میفرستم شماهم برای سلامتی بچه های من صلوات بفرستین..خداخودش به بچه ها رحم کنه