2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو کار پاکسازی پوست بیشتر موفق میشم یا شنیون؟گلم در مورد بارداریم،با دارو باردار میشم یا ای یو ای؟

ببین کدون لاین بهتره برات

بارداریت هم انشاالله میشی

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

ببین کدون لاین بهتره براتبارداریت هم انشاالله میشی

بارداری گلم من ۷ساله ازدواج کروم،۴ساله اقدامم،پارسال یه سقط داشتم. میترسم دیگ،از این ماه دکتر رفتم و چکاپ،دوباره دارم شروع میکنم،بعصیا میگن دکتر میگه ای وی اف کن،ولی من پول ندارم ۷۰ میلیون ک بخام ای وی اف کنم ،بنطرت با همون دارو باردار میشم؟ 

چند قلو میارم؟ خاب دو قلو میبینم

الان ۵۰ درصدویژگی هاش رو درست گفتی،من چه جوری بفهمم کدوم بخش از حرفت برای من صدق میکنه کدوم ش نه؟

بنظرم کم حرفع یکخوردع مغرور میزنع اما با هرکسی صمیمی نمیشه 

تو فکرش خیلی چیزا رو تجزیع تحلیل می‌کنه بعد انجام میده آدم سر سختیه بنظرم میشه به چشم تکیه گاه نگلش کرد

بنظرم کم حرفع یکخوردع مغرور میزنع اما با هرکسی صمیمی نمیشه تو فکرش خیلی چیزا رو تجزیع تحلیل می‌کنه ب ...

وای

سخت شد که🤣

فقط میدونم مغردره ،کم حرفه

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣