2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به شوهرم شبا شام نمیده

366 بازدید | 18 پست

خانوما از وقتی پدرشوهرم مرده شوهرم ناهار شام خونه مادرش میمونه اگ شام داشت مادره میخوره نبود میاد خونه ی خودمون دنبال غذا میگرده مادرش کلا بیشتر وقتا شام درست نمیکنه  .دیشب بهش گفتم امشب رو زودتر بیا من تنها شام نمیخورم گفت باشه باز ساعت نه و نیم اومد اونم با زنگ و پیام های من .ساعت هفت کارش تموم میشه می‌ره خونه مادرش نه و نیم ده میاد خونه ی خودمون فقط می‌خوابه.

الان این موقع شب رفت از یخچال غذای چندروز پیش رو گرفت گرم کرد خورد خیلی دلم براش سوخت هرشب ازش میپرسم شام میخوری میگه نمی‌دونم شاید,یعنی اگه خونه مادرش شام بود نمیخوره بود میخوره.

من خودم شبا نون پنیری چیزی میخورم یا کلا چیزی نمی‌خورم ولی نمی‌دونم دیگه شام درست کنم یا نه دلم خیلی سوخت براش 

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عادتشونه شام نمیخورن

خو اگه نمیخوره میدونی میاد خونه درست کن بالاخره گشنه میشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم