2777
2789
عنوان

بالاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه

375 بازدید | 14 پست

بالاخره یروزی منم سرمو میگیرم بالا و یروزی تموم میشه این دردا
بالاخره یروزی میرسه که منم حس کنم ادم مفید و موفقیم و راه خودم و خانوادمو عوض کردم

ای کاش منم عروسی می کردم ولی خب همیشه همه چیز من آرزو میمونه برام  رویا حسرت 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای کاش منم عروسی می کردم ولی خب همیشه همه چیز من آرزو میمونه برام رویا حسرت

متنفرم ازینکه ده سال دیگه بازم این ارزوهام برام فقط ارزو باشن و تبدیل به واقعیت نشده باشن.

من این جمله رو گفتم بابام و داداشم چشم غره رفتن بهم 

داشتم فکر میکردم شاید پیش خودشون گفتن تو کو... منم عروسی میشه 😐😥😔😔😔😔😔 کاش نگفته بودم 

شایدم اونا منحرفن 😆

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

الان دیگه کسی متوجه نمیشه تو کدوم خونه و کوچه عروسی بوده ؟عروسی ها توی تالار هستن

اصطلاح بود😑

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم