2777
2789

دوستم تو ی روستای کوچیک درس میده

میگه ی دختر و پسری همو میخواستن خانواده ها مخالف بودن بعدش هفته  پیش  پسره بخاطر دختره که میشه دانش آموز دوستم خودکشی کرده بعد خانواده دختر هم دختره رو مجبور میکنن ب خاستگارش جواب مثبت بده میرن خرید نامزدی ، که بعدش که برگشت خونه ، دو سه روز پیش دختره خودکشی می‌کنه و اونم میمیره

موندم واقعا چه تحلیلی داشته باشم

دوستم میگه بچه های کلاس نهمی و ... خیلی آمار خودکشی و دوستی و ... توشون زیاده خیلی ناراحت شدم

گف چن وقت پیشم ی پسره 18 ساله رو پشت بوم مدرسمون خودشو دار زد 🫠💔 اینم فک کنم قضیه عشق و عاشقی بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نوجوونا دیگه نمیشه بهشون گفت بالا چشت ابروئه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

آخه عشق و عاشقی رو چه به بزمچه ها، که سر یه احساسات پوچ و بچگانه، بدبخت خانواده رو تا یه عمر دلشون رو داغ میذارن، دقیقا اطراف ماهم یه همچین موضوعی اتفاق افتاد، دختره 14 ساله خودکشی کرد به خاطر اینکه نذاشتن با اونی که دوس داره ازدواج کنه 

آمار خودکشی تو ایران انقدری بالاست که حتی فکرشم نمیتونین بکنین 

من این رو زمانی فهمیدم که دو روز تو اورژانس موندم و باورم نمیشد ببین از پیر گرفته تا جوون و بچه 

موندیم توخونه اخبار هم امار درست نمیده

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
چون پدر مادر بچه رو درک نمیکننوقتی با فرزندشون دوست نیستن اون بچه هم حرفاشو احساسشو میبره بیرون از خ ...

اتفاقا پدر مادر های الان بیشتر دوستن. قدیما ک بدتر بود تازه کی جرعت داشت جلو باباش بگه فلانی رو میخوام