2777
2789
عنوان

شوهرم نجوشیده خورد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 39 پست
ن این میخوره حتی بدمزه ترین غذا رو🤫چون چاق و شکموعه فرقی نداره واسش

😅

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخی از ظهر چیزی نخورده یعنی🤣شوهر من برا خودش ی غذاهایی درست میکنه با حوصلهامشب شام نبود حتما یچیزی ...

تخمه با چایی خورده،  چکارش کنم ظهر مرغ درست کردم ناز کرد نخورد بدم میاد مقصره بعد قیافه م میگیره 

با شکم مرد شوخی نکنید.. به نظرم راه تنبیه این نیست...کار خراب تر میشه... یک بار دوبار امتحان کنید.. ...

یعنی هرچقدر مارو اذیت کنه آقا 

باید غذاش همیشه خوشمزه و سروقت حاضر باشه؟؟؟؟

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛

حالا شوهرمن غذای منو نمبخوره میره تخم مرغ میشکنه

🤣🤣برا من با کلی قیافه گرفتن میخوره انگار داره لطف میکنه بهم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یعنی هرچقدر مارو اذیت کنه آقا باید غذاش همیشه خوشمزه و سروقت حاضر باشه؟؟؟؟

اخه اینطوری که به اشتباهش پی نمیبره... من میگم گناه دارن.. خسته از سر کار میان.. خوب هر کسی یه عقیده ای داره..شاید خیلیا نظر منو قبول نکنن

حالا باور کن دلش برا همون مرغ مونده هم ضعف میرفتهدیگه روش نشده بخوره

اره میدونم ولی خیلی غده منم عمدا براش درست نکردم باور کن خیلی براشون دل میسوزونی میشه وظیفه ت.