2777
2789
عنوان

ویروس خطرناک تر از کرونا

171 بازدید | 14 پست

تو چینه فعلا به ایران نیومده خداروشکر مراقب باشین

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا چی میکید کدوم ویروس همین سرماخوردگی های الانه دگدگ مث زمان قدیم کرنا نمیاذ

تو چینه نگفتم اومده ایران

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

عزیزم اومده ایران متاسفانه دوست من خانوادگی درگیر شدن و دختر دو ماهشون الان زیر ماسک اکسیژنه😓

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
عزیزم اومده ایران متاسفانه دوست من خانوادگی درگیر شدن و دختر دو ماهشون الان زیر ماسک اکسیژنه😓

وای نه دوباره

وای نه دوباره

بله متاسفانه صبح با دوستم صحبت کردم انگار دکترا دخترشو جواب کردن خیلی گریه میکرد و حال بچه اش زیاد خوب نیست

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

نمی بینی همه مردم مریضن بیماری تنفسی گرفتن اسدالله یکتا اکسژن بهش وصله ،ده نفر تو پیج همدان زده مردن بر اثر انفلوتزا ، جو رسانه ایی هست دوباره می خوان قرنطینه کنن ،این مریضی هم ویروس نیست کمتریل پاشی به کل جهان یعتی با هواپیما سم پاشی نی کنن مردم بیماری تنفسی می گیرن قدرت های جهان می گن ویروس 

اومده

فامیلا دوستا آشناهامون خیلیا درگیرن ، درمونگاها شلوغه

بدن درد شدید ، سرفه ، گلودرد شدید

خوشیامون چینی بود غمامون اصل ژاپن!                            نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️