من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هی منم جز اون ۶۷ درصدم🥲آخرین بار مامانم برای من حامله بوده برف باریده شهر ما دیگه بعد من برف نیومد 🤣
فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁💁🏻♀️تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀
برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁💁🏻♀️تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀
۱۰سالم بود یه معلم خوزستانی داشتیم برف میومد زمستون بود خیلی براش عجیب بود میگف تاحالا برف ندیدم خیلی خوشحالی کرد حتی زنگ زد خانواده اش از حال و هواش گف کلاسو تعطیل کرد رفت زیربرف فرداش که برف زیادبود برف بازی کردیم حتی آدم برفی ام بلد نبود بسازه!