2777
2789
عنوان

شوهرای خوب و با درک فهم همه چی تموم از کجا پیدا میکنن آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 48 پست
خدا به آدم چند تا بلیط شانس میده قبل به دنیا اومدن میگه اگر فلان چیز می خوای باید فلان چیز با کارتت ...

منم این کارت آخریه رو نگهداشتم الحمدلله 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهر مردم شانس دارن 😂همه رو برق میگیره ما رو چراغ نفتی 🙂😁

ولی بنظرم این نسل جدید با درک تر از قدیمی ها هستن⁦🚶🏻‍♀️⁩

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

شوهر من مومن بود کار داشت ولی ولی آدم متعهدی نبود ، مومن صرفا این نیس که دیگه طرف مقابلت مشکلی نداره شوهر من تا جایی که میدونم خیانت نمیکرد ولی علاقه ای به زندگی نداشت و سر هر بحثی میگفت برو طلاق بگیر 

از امام رضا

هفته ای که داره میاد خواستگاریمه 

امام رضا بهم هدیه دادش

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

مومن خوب گفتید به خدا ما ها اشتباه میکنیم میگیم مومن ها خوب نیستن البته خدا منو ببخشه ولی آدم خوب بخوای پیدا کنی همین مومن خداترس کسی از خدا بترسید تو رو ام اذیت نمیکنه برا منم دعا کنید بحق حضرت زهرا منم موفق خوشبخت بشم🙏🏻😍همچین برای شما 😍😍😍

مومن خوب گفتید به خدا ما ها اشتباه میکنیم میگیم مومن ها خوب نیستن البته خدا منو ببخشه ولی آدم خوب بخ ...

بله بقول همسرم انسان باش دروغ نگو زیراب کسی رونزن مال کسی رو نخور غیبت نکن ب کسی ازارنرسون بیشترراه رورفتی مومن بودن توی نمازخوندن نیست اتفاقا اونا ک جانمازاب میکشن ازهمه بدترن باید انسان باشیم

بلاخره هر آدمی چند نا عیب رو داره نمیشه هم اخلاق و هم پول و هم قیافه و  خانواده و... رو باهم داشته باشه. ولی در کل اگه از ۱۰ به یه آدم ۶ هم بدیم خوبه یعنی صفات خوبش بیشتر از بدش بوده مگه ما خودمون ۱۰ از ۱۰ هستیم ولی در کل مردا وقتی پول ندارن بسیار مهربون و بادرکن وقتی هم پول دارن خدا رو بنده نیستن  البته بیشترشونبرای همین میگن مرد ذاتش رو در وقت پولداری نشون میده

بنظرم مردی که خوبه بخاطر خونوادش هست بخاطر اطرافیانش نمیشه بگن گول خوردیم باهاش ازدواج کردیم اینطوری شد اون از اول تو ذاتش بود منتهی تو بودی که زود دل دادی تحقیق کردن و این چیزام بخدا که الکیه فقط خودت باید زرنگ باشی بفهمی مردای خوب هستن ترور اون زن هایی میشن که خیلی خوشگلن با سیاستن ازادن نه این خونواده هایی که ما داریم میگن بیرون نرو ازدواج فقط یعنی خاستگاری تو خونه از کجا بشناسیم 😐 مردم میرن میگردن یکیو پیدا میکنن وقتی یکی هنوز جامعه نرفته چرا باید ازدواج کنه برام خاستگار اومد که چی مامانش اومده میگه پسرم دخترتو. تو خیابون دیده به من نشون داده گفت مامان میخامش مگه من عروسکم از پشت ویترین نشون داده که مامانش واسش بخره بعد مامان من میگه چرا ازدواج نکردی باهاش گفتم الان من چه شناختی از این دارم من عاشقش شدم ؟ خاستگاری بگم بله فردا عقد کنیم پس فردا برم باهاش دوتا بچه بیارم ؟ اینه طرز فکر خوونواده های ما مرد خوب رو میگردن پیدا میکنن تو مراسم ها تو مهمونی ها دختر رو سفت مسچسبونن کنار خودشون بعد میگن پیدا میشه دیگه

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
من خودم همه چی تموممخودشیفته نیستم همه میگن ولی خواستگارام چی؟؟همشون گدا گشنه و زشت یا پولدار ۱۳سال ...

ان شاءالله که به حق امام حسین شما و اسی و خودم و تمام دختران مجرد ازدواجی موفق داشته باشیم توکل به خودش 

خدایا شکرت🙏