2777
2789
عنوان

بیاین بگین من مقصرم یا طرفم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 91 پست
پسرااینطورن که نباید زیاد خودتووابسته نشون بدی چندوقتی جوابشونده ،استوری بزار حالت خوبه ساله گوشش بر ...

همین دیگه آخه خودش میدونه خرید این گوشی ربطی ب تولدم نداره

خیلی وقت پیش میخواست برای خیلی چیزای دیگ بخره واسم.حقم‌نیست نفرسته واسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میخاسی خیانت و با گوشی ببخشی؟شان تو اینه طرفت بره با یکی دیگه بعد با گوشی ببخشیش؟!!اونم زجرت م ...

ن میخواستم این همه عمرمو گذاشتم باهاش شام نخوردم پول نداشت اوایل ی کاری برام کرده باشه بعد خواست بره

همین دیگه آخه خودش میدونه خرید این گوشی ربطی ب تولدم ندارهخیلی وقت پیش میخواست برای خیلی چیزای دیگ ب ...

راستش اینوخواهرانه بهت میگم 

طوری داری رفتارمیکنم انگارفقط گوشی برات مهم هست نه خود اون رابطه 

راستش خودمومیزارم جای اون پسر حس سواستفاده بهم دست میده ،میدونم نمی‌خوای اینطور باشه ولی باید با سیاست تررفتارکنی😘❤️

همین دیگه آخه خودش میدونه خرید این گوشی ربطی ب تولدم ندارهخیلی وقت پیش میخواست برای خیلی چیزای دیگ ب ...

راستش اینوخواهرانه بهت میگم 

طوری داری رفتارمیکنم انگارفقط گوشی برات مهم هست نه خود اون رابطه 

راستش خودمومیزارم جای اون پسر حس سواستفاده بهم دست میده ،میدونم نمی‌خوای اینطور باشه ولی باید با سیاست تررفتارکنی😘❤️

راستش اینوخواهرانه بهت میگم طوری داری رفتارمیکنم انگارفقط گوشی برات مهم هست نه خود اون رابطه راستش خ ...

اون پسر سواستفاده هاشو کرده

مثل اینه ب زنی ک داده جدامیشه بگیر شوهرت اگ مهریه بده سواستفاده میشه

ما باخانواده هارفت امدداشتیم رابطه کامل داشتیم خیلی جفاکرد در حقم

همه چیز ک ب کاغد و امضانیست گلم وجدان چیه پس

دلم گرفته

لج کن زنگ نزن باخودتم شده لج کن زنک نزن

طلبکارباش ک بدقولی کرده

من سالهاپیش بایکی بودم بعدخاست برام حلقه بخره چون منوکامل میشناخت ک ارزشش دارم وغرورم جوری بود ک یه ارزم قبول نمژکردم اماحلقه دوسداشتم

گف بروانتخاب کن عکس وادرس.. تابخرم

منم ی خوشکل انتخاب کردم عکسش دید تابزرکه کف وییییی این جیه

ج زشت وگندس

دستای نازت حلقه ظریف بش میاد جون دستام طریفن

گفتم اوکی

چون دیدم داره فریبم میده رفتم ی حلقه کارشده ظریف انتخاب کردم خخخخ یازده سال پیش سه ونیم پولش بود خییییییییییلی بودا

خلاصه فقط گررریه نمیکرد 

دم طلافروشی زنگ زد گف عزیزم میخای یکی دیگه بخرم یکم قیمتش بالاس و... 

گفتم ن عزیزم بخداراضی نیسم اکر نمیتونی

خخخ ونه فقط ازاون خوشم میاد اونم خرید 

دارمش هنوز

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

اون پسر سواستفاده هاشو کردهمثل اینه ب زنی ک داده جدامیشه بگیر شوهرت اگ مهریه بده سواستفاده میشهما با ...

من الان باشوهرمم همینجورم مادیاته برام ملاک نی

ارزش وقولشه وقلبم ک میشکنه ک هوامو نداشته باشه نابودم میکنه قهر دعوا... 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

لج کن زنگ نزن باخودتم شده لج کن زنک نزنطلبکارباش ک بدقولی کردهمن سالهاپیش بایکی بودم بعدخاست برام حل ...

مثل منی من اگ برات تعریف کنم ب حالم گریه میکنی

روزایی ک در شرف ازدواح بودیم باکسی دیگ بود با التماس منو برگردوند من از یک زن بیشتر به پاش سوختم 

اون پسر سواستفاده هاشو کردهمثل اینه ب زنی ک داده جدامیشه بگیر شوهرت اگ مهریه بده سواستفاده میشهما با ...

اگه اینطوریه که آره واقعاا

من فکرکردم یه مدت کم ازاین رابطه های چندروزه باهم داشتید🙂

من الان باشوهرمم همینجورم مادیاته برام ملاک نیارزش وقولشه وقلبم ک میشکنه ک هوامو نداشته باشه نابودم ...

دقیقا دل من انقد سرد و گرم شد بااین ادم انگار میکنم مرده یخ شده

بچه هامیگن یکم صبر میکردی بخدا دیگ تحمل انتظارندارم ی روز گذشت زنگ و میام نداد منفجر شدم یهو 

مثل منی من اگ برات تعریف کنم ب حالم گریه میکنیروزایی ک در شرف ازدواح بودیم باکسی دیگ بود با التماس م ...

محاله کسی بیشتراز منو اون براهم بوده باشیمو اونقدهمو میخاسیم ک زبانزد بودیم ببین حالم بد میشد حالش بدمیشد دراین حد

مادرش فوت کرد لال شده بود فقط بامن حرف میزد اونم تایم بالا

بابقیه ی جمله حرف نمیزد

اما ن اون ن طرف تو ونه هییییچکس ارزش سوختنمون رو نداره