2777
2789
عنوان

بیاین بگین من مقصرم یا طرفم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 91 پست
من الان باشوهرمم همینجورم مادیاته برام ملاک نیارزش وقولشه وقلبم ک میشکنه ک هوامو نداشته باشه نابودم ...

خودش بارها فحش داده بارها دعوا کردیم.حالا من یکی دوتا نفرین ک الهی هرچی باهام کردی سرت بیاد بهش گفتم

آخه توک میدونی این گوشی بابت کارای گذشتته چطور دلت میاد خیلی لاشی خیلیییی

دقیقا دل من انقد سرد و گرم شد بااین ادم انگار میکنم مرده یخ شدهبچه هامیگن یکم صبر میکردی بخدا دیگ تح ...

یچیزای سرموقعش خوبن بعدش دیکه اصصصصصلا ارزششا نداره

برامن پوچ میشه چون دلم شکسته

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

محاله کسی بیشتراز منو اون براهم بوده باشیمو اونقدهمو میخاسیم ک زبانزد بودیم ببین حالم بد میشد حالش ب ...

نمیدونم یهونشستم این سه سال کارایی ک باهام کرد گریه هایی ک کردم از جلو چشام رد میشه بدنم داغ میشه آتیش میگرم اشک میریزم کاری از دستم برنمیاد

یچیزای سرموقعش خوبن بعدش دیکه اصصصصصلا ارزششا ندارهبرامن پوچ میشه چون دلم شکسته

همون دیگ بقران پولشو داشت شب تولدم یا حداقل ی روز بعد تولدم برسونه 

هی میگفت بذار ماشینو بخرم تازه فروخته بود

دیروز ماشین خزید شبم گوشی

خواهرم میگ بهت میده گوشیو توچی فکر میکنی

چون اون نمیتونه از من جدا شه 

خودش بارها فحش داده بارها دعوا کردیم.حالا من یکی دوتا نفرین ک الهی هرچی باهام کردی سرت بیاد بهش گفتم ...

ببین بنظرمن فیلم داده بسوزونتت 

اصن بهانده 

هیچی نکو ک دختری ب چشم بیای ک فقط کوشز واست کهم بوده 

بزاربفهمه چون بدقول بوده رنجیدی

واکر میخای بسوزونیش اصصصصصلا پیامش نده بی تفاوت باش من پسرا رو ازخودشون بیشترکیشناسم

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

ببین بنظرمن فیلم داده بسوزونتت اصن بهانده هیچی نکو ک دختری ب چشم بیای ک فقط کوشز واست کهم بوده بزارب ...

خب من پیام ک نمیدم سمتشم نمیرم حرفی ندارم بگم

اگ اون اومد چکارکنم.یادبده بهم

نمیدونم یهونشستم این سه سال کارایی ک باهام کرد گریه هایی ک کردم از جلو چشام رد میشه بدنم داغ میشه آت ...

من رمز موفقیتم کم محلی بود خخخخ

اگر بگم چقد سردس میشوندن باورتون نمیشه

بقران یبار خاسم بشمورم از دسم دررفته بودن 

بسسسس خاطرخاه داشتم بخاطر بی تفاوتیم روانی میشدن توام محل نده تابسوزه بیاد ب گه خردن بیوفته و گوشی تقدیم کنه

نکردم فدای سرت

جلو ضرر هرررروق بگیری سوده

ببین بنظرمن فیلم داده بسوزونتت اصن بهانده هیچی نکو ک دختری ب چشم بیای ک فقط کوشز واست کهم بوده بزارب ...

من حس کردم باخودش گفته فیلم گوشیو بفرستم ازفردا میفته دنبالم ن؟

همون دیگ بقران پولشو داشت شب تولدم یا حداقل ی روز بعد تولدم برسونه هی میگفت بذار ماشینو بخرم تازه فر ...

پس میخاد چیکارش کنه میده احتمالا

از چ نظرجدانمیتونه بشه؟ 

من رمز موفقیتم کم محلی بود خخخخاگر بگم چقد سردس میشوندن باورتون نمیشهبقران یبار خاسم بشمورم از دسم د ...

ببین همه چیو نمیشه اینجاست سنش از من بیشتره منم همه جوره پایشم اصلا نمیتونه ازم جداشده شک ندارم ک میاد

فقط موندم بیاد گوشیو میده یاانقد وقیحه ک بی گوشی بیاد؟

من حس کردم باخودش گفته فیلم گوشیو بفرستم ازفردا میفته دنبالم ن؟

افرین

ازت عصبانی شده عکس داده بسوزی 

الان گرمه جون فک میکنه سووندتت البته اینجور ک عصبی هم هسی درست فک کرده اما ریلکس باش واینجوری هم برخورد کن

قهرکن وا نده ک دسش بدی نقطه ضعفتو

درخواست بده اینجانمتونم بگم

بیا

افرینازت عصبانی شده عکس داده بسوزی الان گرمه جون فک میکنه سووندتت البته اینجور ک عصبی هم هسی درست فک ...

اره گفته گوشیو ببینه ازفرداهمش زنگ میزنه اینو بگم ۳۰۰تومن دسشداشتم

دیشب فیلم گوشیو داد باخودش گفت بسوزونمش

من فقط امروز گفتم بی زحمت ۳۰۰تومنو بزن

ینی ۳۰۰تومن بیشتر از گوشیو توبرام ارزش داره

بنظرت متوجه منظورم شده؟