2777
2789
عنوان

بیاین بگین من مقصرم یا طرفم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 91 پست
بعد سه سال قول ازدواج خیانت ومنودنبال خودش کشوندن نباید سرقولس میموند

دقیقا درکت میکنم صددرصد ـــحق باتوعه

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

بعد سه سال قول ازدواج خیانت ومنودنبال خودش کشوندن نباید سرقولس میموند

ببخشید ولی خودت مقصری پای همچین ادمی موندی.اون فیلم گرفتنش هم شک نکن بازیش بوده.اگه پسری دختری و بخواد همون سال اول میره خواستگاری نه اینکه سه سال از عمرتو و هدر بده و خواستگارات و بپرونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سه سال دنبالش دوییدی دو سه روزم خودتو خراب نمیکردی ی گوشی ارزششو داشت؟

بنظرم رابطه رو تموم کن این ادم ارزششو نداره خیانت و ازار و اذیت بشی بعد هنوزم پاش موندی مشکلت اینا نیست ولی برا ی گوشی ناراحتی 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

تواگ شب میخوای بری بخری چرا از صبش بهم بی محلی میکنی آخه

شایدم سیاستش بوده

دیده باهاش اونجوری حرف زدی واسه اینکه حرکت بده با دوستش این حرکت و زدن

احتمالا هم نخریده از جایی آورده که فیلم بگیره

سه سال دنبالش دوییدی دو سه روزم خودتو خراب نمیکردی ی گوشی ارزششو داشت؟بنظرم رابطه رو تموم کن این ادم ...

ببین بهم می‌رسید برام ی خرجی کته من پای نداریش موندم هیشکی ازدلم خبرنداره

خیلی حالم بده هیشکی نمیتونه درکم کنه

من میتونم من کپی توام

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

شایدم سیاستش بودهدیده باهاش اونجوری حرف زدی واسه اینکه حرکت بده با دوستش این حرکت و زدناحتمالا هم نخ ...

ن خریده فیلم فرستاد توخونشون باکارتن بود روشنش کرده بود خریده بود

ببین طرف پارسال برای اذیتایی ک باهام کرده بوده میخواسه بخره بعد گفته براتولدت میخرم از دوماه قبلن هی ...

پسرااینطورن که نباید زیاد خودتووابسته نشون بدی 

چندوقتی جوابشونده ،استوری بزار حالت خوبه ساله گوشش برسون 

اگه اومد سمت که میخوادت ،گوشی روهم ازش بگیر

ولی اگه رفت ،دیگع ادامه نده چون آدم سمی هستش

گوشی ۷۰ملسونی نمیخرن برای ضایه کردن که عزیزم پول مفت ک نداشششته

اتفاقا فقط خواسته بهت ثابت کنه بخوام می تونم اما باز حرفم رواین خواسته ضایع ات کنه وگرنه اون فیلم برات نمیفرستاددیدی به ینفر بگن فلانی بمون تو کفش همون داستان  برفرض باعشق خریده این آدم ارزش پاش موندن داره ؟

ببین بهم می‌رسید برام ی خرجی کته من پای نداریش موندم هیشکی ازدلم خبرنداره

ولش کن هرچیه ب قول خودت وقتشو داشت برات فراهم کنه نکرد بعد جلو رو دوستت کارای خوبت و ندید گرفت سر ی غر اونجوری بهت گفت رابطه کاملا سمیه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ببین فیلمو ک دیدم صدادوستش اومد دنیارو سرم خراب شد

من دیکه بعدش کوشی طلام بدن مث چی لج میکنم وقهرونمیخام

عزیزم میخاسی خیانت و با گوشی ببخشی؟

شان تو اینه طرفت بره با یکی دیگه بعد با گوشی ببخشیش؟!!

اونم زجرت میده چون نمیخاسته بخره اصن این آقا بچس نفهمه بی غیرته لاشیه تو موندی پاش؟!!!

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯