2777
2789
عنوان

بیاین بگین من مقصرم یا طرفم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 91 پست
اره گفته گوشیو ببینه ازفرداهمش زنگ میزنه اینو بگم ۳۰۰تومن دسشداشتمدیشب فیلم گوشیو داد باخودش گفت بسو ...

بیا خضوصی

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

عزیزم خیانت دیدی بد قولی دیدی باز دنبال ازدواج باهاشی؟؟؟

من ب خاطر خیانت شوهرم با یه بچه دوساله جدا شدم سه سال پیش

الانم دهنم داره صاف مبشه 

باید بری تو زندگی بزایی بعد طلاق بگیری؟؟

بزارش کنار گوشی بخوره تو فرق سرش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیانت دیدی بد قولی دیدی باز دنبال ازدواج باهاشی؟؟؟من ب خاطر خیانت شوهرم با یه بچه دوساله جدا ش ...

منم از دوستم خیانت دیدم باز وایسادم 

البته اون نفرخودم بودم امتخانشمیکردمابمن میکف وقت ندارم 

و بااون خطم ک فک میکرد کسی دیگس چت میکرد

بعداون موضوع ده سال باهم بودیم ده سال ی زندکیه هااااا

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

عزیزم خیانت دیدی بد قولی دیدی باز دنبال ازدواج باهاشی؟؟؟من ب خاطر خیانت شوهرم با یه بچه دوساله جدا ش ...

من خواستم ی کاری برام بکنه بعدبره گم شه

ک لعنت بهم نتونسم جلودهنمو بگیرم

منم از دوستم خیانت دیدم باز وایسادم البته اون نفرخودم بودم امتخانشمیکردمابمن میکف وقت ندارم و بااون ...

کاش ادم موقعی ک عاشق میشد عقلشو از دست نمیداد 

من میفهمم ادم نتونه جدا ش از طرفش ولی خییییلی اشتباهه 

من خواستم ی کاری برام بکنه بعدبره گم شهک لعنت بهم نتونسم جلودهنمو بگیرم

خودتو سرزنش نکن 

اون گوشی نخریده بود برات بعد حرفای تو رفت خرید ک بسوزونتت 

گوشی بخوره تو سرش بیخیال

رابطه داشی باهاش؟؟

کاش ادم موقعی ک عاشق میشد عقلشو از دست نمیداد من میفهمم ادم نتونه جدا ش از طرفش ولی خییییلی اشتباهه

دوسش داشتم طرفشم خودم بودم زیاد فشاربم نیمد

البته بازم من باعقلم باش بودم

خودتو سرزنش نکن اون گوشی نخریده بود برات بعد حرفای تو رفت خرید ک بسوزونتت گوشی بخوره تو سرش بیخیالرا ...

اره سه سال رابطه داشتیم

ببین شک ندارم دوباره سر کله اش پیدامیشه الان ب حساب خودش قهرکرده

وتنبیهمکرده ک تولیاقت نداشتی ب من بی ادبی کردی

متوجه نشدم چی گفتی

اونی ک باهاش بم خیانت کرد خودم بودم ک باخط وکوشی دیکه امتحانش کردم براهمی تونسم ببخشمش و نقطه ضعفش شد واومد لو داد ک ی دختر پیام میدا. ومیخاد واسم شر شه و......  خخخ منم گفتم حلش میکنم 

اونی ک باهاش بم خیانت کرد خودم بودم ک باخط وکوشی دیکه امتحانش کردم براهمی تونسم ببخشمش و نقطه ضعفش ش ...

اهان 

خب پس پتانسیل خیانتو داشت شاید با کسی دیگ ام چت میکرده تو ننیفهمیدی یا شاید نمیکرده ولی تو موقعیتش ک قرار میگرفت خیانت میکرد

هنوزم باهاشی؟

اره سه سال رابطه داشتیمببین شک ندارم دوباره سر کله اش پیدامیشه الان ب حساب خودش قهرکردهوتنبیهمکرده ک ...

اصلا ب روی خودت نیار بزار اگرم قراره کسی برگرده اول اون باشه گوشیو ک گرفتی ازش دکمه شو بزن

اهان خب پس پتانسیل خیانتو داشت شاید با کسی دیگ ام چت میکرده تو ننیفهمیدی یا شاید نمیکرده ولی تو موقع ...

ن بابا... براقبلابود