2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تعریف هر کسی از خیانت فرق داره من اگه صدام زیاد شه خیانت نمیبینمش

منظورم اینه با عشوه حرف زدن جلوی یه اقای دیگه 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خیانت فقط رابطه نیست همین ک جلوی یه اقا یهکوچولو صدات کم یا زیاد شه خیانته من دوست اجتماعی پسر داشتم ...

والامن صدارو خیانت نمیدونم...ادم ناخوداگاه با فردغریبه حرف میزنه صداش تغییر میکنه...ماعم واسه جلب توجه نمیکنیم که...حتما خندیدن وشوخی لفظی هم خیانته؟

گفتی مرد؟؟؟ تو یه خائنی یه معنی داره اسمشو به زبون بیاری

😂😂

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

من 

در حد چت 

بیست روز بود عقد کرده بودیم شوهرم غیبش زد بعدم گفت پشت گوشتو دیدی منو میبینی 

منم اندازه ده تا پیام با یه پسر حرف زدم البته در مورد رفتار شوهرم

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵
والامن صدارو خیانت نمیدونم...ادم ناخوداگاه با فردغریبه حرف میزنه صداش تغییر میکنه...ماعم واسه جلب تو ...

اگر جلوی شوهرتونم همونطور رفتار میکنید نه

اگر اره پس بله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیا اینو ترجمعه کن

میگم رل و اینا نداشتم

تنوع طلبم 

ترجیح میدم تا اینجوریم تو رابطه نرم

یا یکی باشه که دیگه 

بقیه به چشم نیان

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

منظورم اینه با عشوه حرف زدن جلوی یه اقای دیگه

عزیزم خیانت یعنی با میل و خواسته ی خودت رابطه رو با یک فرد غریب شروع کنی نه حرف زدن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

عزیزم خیانت یعنی با میل و خواسته ی خودت رابطه رو با یک فرد غریب شروع کنی نه حرف زدن

بالاتر گفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40