2777
2789
عنوان

حسه شمشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 272 پست
حست بهم چیه؟چندتا بچه دارم وجنسیت شون چیه؟طلاهامو بابت قرضم میفروشم یا نه مشکل مالی مون حل میشه نیاز ...

حس میکنم خیلی کارات رو برنامه ریزیه وسواس داری رو انجام شدن کارات مادر دلسوزی هستی از خود گذشتگی داری 

یا یه پسر یا دوتا یه پسر یه دختر 

اگه درست بود بگو بقیشو بگم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس میکنم خیلی کارات رو برنامه ریزیه وسواس داری رو انجام شدن کارات مادر دلسوزی هستی از خود گذشتگی دار ...

عزیزم مشاله مرگ و زندیگیمه

میشه بگید چرا خدا گره هارو باز نکرد هرچه قدر صداش زدم؟؟؟؟

اخه چقدر دعا بخونم  چقدر قران پخش کنم بگو چرا گره هارو باز نکرد

من چندین ساله در گیرم

طلسمم باطل شده😭؟

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭