2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لاغرم اره

مبارکت باشه عزیزم 

برا ما منتظران هم دعا کن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نمیفهمم این همه ادم که میخوان باردار نمیشن مایی که نمیخوایم الکی الکی میشیم

کارخداس بخدا۶ساله خسته ام از رفتن دکتر و مردمی ک ازمن فرارین مبادابچهاشون من ببینم چشم بزنم خیلی دلمومیشکونن باحرفاشوبخصوص جاریم دکاررفتنو گذاشتم کناربرای همیشه هفنه پیش دیگه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

کارخداس بخدا۶ساله خسته ام از رفتن دکتر و مردمی ک ازمن فرارین مبادابچهاشون من ببینم چشم بزنم خیلی دلم ...

اصلا به کسی نباید میگفتی نمیشهه خودتون پیگری میکردید . منم ۴ساله ازدواج کردم الان دوماه اقدامم

کارخداس بخدا۶ساله خسته ام از رفتن دکتر و مردمی ک ازمن فرارین مبادابچهاشون من ببینم چشم بزنم خیلی دلم ...

ای بابا چقدر بیشعورن😑عزیزم قطعا حکمتی داره ولی خب من واقعا بچه نمبخوام ایشالله این ماه تو بارداری و منم نیستم🥺❤