2777
2789
عنوان

همسایه مزاحم

79 بازدید | 3 پست

سلام همسایه ما تو خونش گربه داره فک کنم چند تا و طبقه همکف است و تو راهرو درظرف برای گربه های بیرون غذا می گذارد همیشه توی راهرو کثیف است، اخیرا گربه امده و چند جا مدفوع کرده، یکی از همسایه ها قبلا می گفت این جا ادرار کرده گربه تا جدیدا دیگه مدفوع را دیدم دیکه نمی تونم تحمل کنم یکی از همسایه ها طبقات را تمیز کرد و از هر کدام ۲۰۰ تومان گرفت و از طرفی که باعث این کار شده ۴۰۰, واحد ما بعد در حیاط یک در ورودی به راه پله دارد من از اون به بعد در دومم می بستم تا باز دیشب دیدم صدا گربه میاد گفتم طبقه پایین باز در رو باز کرده گربه ها اومدن، صبح که رفتم بیرون دیدم بله گربه ها تو حیاط و یک جا اول راه پله مدفوع کردن، از فردا صبح ظرف غذایی که برا گربه می ذاره را پرت میکنم بیرون، باورم نمی شه تو خیابون هزارتا گربه هست با همچین صحنه هایی رو برو نشدم

این ها به بشر و انسان آزار و اذیت می‌رسونند تا به حیوانات که در طبیعت بودن جا و مکانشون هست کمک‌ افراطی و نمایشی کنند همون داستان دایه مهربان تر از مادر هست 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از همسایه های ماه م تو راه پله برای گربه ها غذا میذاشت گربه ها پاشون باز شده بود به ساختمون میوم ...

چیکار کردی ؟ من خودم غذا گوشت اضافه میاد میبرم تو ظرف کنار سطل زباله در خیابون ولی خدایی نمی تونم ببینم گربه بیاد تو محل زندگی مدفوع کنه