2777
2789
عنوان

آیا کسی هس از درس شیرین تاریخ بدش بیاد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 21 پست
ترم اول برن دهمو بخونن بعد بیان دولتی

۲ سال پیش ۱۶ میلیون بود شهریه اش 

الان نمیدونم چنده

ولی در کل کتاب تاریخ ک تو مدرسه ها هست صرفا چن تا سوال میدن ی نمره بگیری و اجباری هست چیزی ک خودت با عشق بدی دنبالش خوبه نه اینطوری

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

ن درس تخصصی انسانیاس تاریخ نمیتونم درک کنم کسی از درس تخصصی بدش بیادزبان عمومیه و منطقیه و کلا یه مه ...

خب منم تجربی خوندم دبیرستان ولی از شیمی متنفرم

فکر نمیکنم همه به خاطر علاقه تو راهنمایی انتخاب رشته کرده باشن برای همینه

تاریخ رو صرفا خوشم میاد بخونم ولی این که بخوام بخونم که امتحان بدم براش اذیتم میکنه😂😂😭

همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲ سال پیش ۱۶ میلیون بود شهریه اش الان نمیدونم چندهولی در کل کتاب تاریخ ک تو مدرسه ها هست صرفا چن تا ...

شهرما ...یه سال تحصیلی امسال  ۲۴ میلیون بود یکی از دوستام غیرانتفاعیه.

داستانی خوندش خیلی خوبه و کمک میکنه

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

خب منم تجربی خوندم دبیرستان ولی از شیمی متنفرمفکر نمیکنم همه به خاطر علاقه تو راهنمایی انتخاب رشته ک ...

وای شیمی حق داری من همینطوری از کنجکاوی یه نمونه سوال دیدم حالم بد شد

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

شهرما ...یه سال تحصیلی امسال ۲۴ میلیون بود یکی از دوستام غیرانتفاعیه.داستانی خوندش خیلی خوبه و کمک ...

خب دیگه ۲۴ میلیون کم نیس 

کلا تاریخ خوبه بلد باشی ولی من تو مدرسه هیچی نمیفهمیدم ازش ی معلم هم داشتیم مث عزرائیل بود با خودشم درگیری داشت

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

اهان پس به خاطر حفظ کردنش ..اگه داستانی و خلاصه شده بخونی عالیه

من که دیگه کارم باهاش تموم شد.. حفظ کردنش سخته وقتی اجباری باشه.. مثلا تاریخ تجربیا تاریخ معاصره، کتاب که همه چیو جهت دار نوشته بود به کنار، ی جوری تعریف میکنه که انگار مجبوری شلغم خامو بخوری.. ولی معلممون دمش گرم همه چیزو گفت.. و خب پاس شدنمو مدیون اینم که از بچگیم دائم تو موزه بودم  

و  ی چیزیم که برا من اذیت کننده بود یادت باشه مطالعات راهنمایی تو تاریخش میومد میگفت این حکومت این کارای خوبو کرد و این کارای بد ولی وقتی معاصر میشه فقط داره بدیا رو میبینه.. انگار همه سیاه مطلقن.. هرچقدرم طرف بد بوده باشه باز ی کار خوب کرده دیگه مگه هممون خاکستری نیستیم تو طیفای مختلف؟

بعدم چ برا رشته انسانی چ ماها که رشته های دیگه ایم به نظرم این روش آموزش تاریخ افتضاحه.. تو بیا ی دوره رو در نظر بگیر اصلا همین معاصر. کلی موزه و کاخ داریم براش ببر اونا رو نشون بچه بده بذار فکر کنه خودش یا چمیدونم خودشو بذاره جای اون پادشاهو و نقشش رو بازی کنه و از دید خودش تحلیل کنه..

🌊as deep as the Pacific Ocean